Sporturi

Darren Cahill s-a reprofilat! Fostul antrenor al Simonei Halep, numit în conducerea unui club de fotbal

07.12.2018 | 10:45
Darren Cahill sa reprofilat Fostul antrenor al Simonei Halep numit in conducerea unui club de fotbal
ADVERTISEMENT

Darren Cahill s-a reprofilat! După ce a ajutat-o pe Simona Halep să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră și a încheiat ulterior colaborarea cu numărul 1 mondial în clasamentul WTA, australianul a decis să ia o pauză de la tenis și să se reorienteze către fotbal. Darren Cahill a fost numit în conducerea clubului Port Adelaide, din țara natală.

Cahill a fost cooptat în Consiliul de Administratie al clubului australian, iar mutarea a fost anunțată pe site-ul oficial al echipei. “În numele consiliului și al întregului club, vă transmit că suntem încântați de faptul că Darren Cahill s-a alăturat oficial clubului Port Adelaide. Vă spun sincer că mi-am dorit ca el să se alăture staffului nostru, iar acum am decis amândoi că a sosit momentul. Să lucrezi cu cineva cu CV-ul pe care îl are Darren este o mare lovitură pe care a dat-o clubul nostru. Știm toți că Darren este pasionat de Port Adelaide, a crescut la acest club și a devenit de curând și ambasadorul oficial”, a declarat patronul echipei, David Koch.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, s-a reorientat către fotbal

“Simt că a venit momentul potrivit să accept provocarea din partea clubului pe care îl iubesc. Pot să aduc un plus de valoare staffului de aici. Nu am nicio îndoială că acest club se îndreaptă în direcția cea bună atât pe teren, cât și în afara lui. Va fi foarte interesant să mă implic aici. Am crescut cu acest club în suflet și chiar dacă am fost plecat în cealaltă parte a lumii, am urmărit progresul echipei cu foarte mare interes”, a declarat Darren Cahill.

Fostul antrenor al Simonei Halep a mai spus că a fost onorat să fie ambasadorul clubului. “Am lucrat la unele proiecte care m-au ținut în legătură cu Port Adelaide. Aștept cu nerăbdare să ajut echipa în următoarea perioadă în calitate oficială”, a completat Cahill.

ADVERTISEMENT