Sporturi

Darren Cahill se întoarce în România! Ce mesaj le-a transmis antrenorul australian românilor! Video

09.04.2019 | 12:35
Darren Cahill se intoarce in Romania Ce mesaj lea transmis antrenorul australian romanilor Video

Darren Cahill va reveni în România pentru a doua ediţie a Sports Festival! Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei şi a ajuns în premieră numărul 1 în lume, va reveni în România pentru câteva zile pentru a-şi reîntâlni fosta elevă, a sta de vorbă cu fanii tenisului din România şi pentru a participa la meciul demonstrativ de la Sports Festival.

Fostul antrenor al Simonei Halep se întoarce în România

Darren Cahill, în vârstă de 53 de ani, va veni la Cluj-Napoca, între 13 – 16 iunie, la Sports Festival, acolo unde va participa alături de Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta şi Fabio Fognini la cea de-a doua ediţie a Sports Festival. Cei patru tenismeni se vor înfrunta într-o partidă generală între România şi Italia. Rămâne de văzut de partea cui va fi Darren Cahill.

Confruntarea dintre echipa României și echipa Italiei cuprinde 3 meciuri: la simplu feminin: Simona Halep şi Flavia Pennetta, la simplu masculin: Marius Copil şi Fabio Fognini, iar la dublu mixt: Simona Halep, Marius Copil contra echipei formate din soţii Flavia Pennetta şi Fabio Fognini. “Abia aștept să ne revedem la Cluj. Pe 15 iunie voi fi prezentă la SPORTS FESTIVAL. Împreună cu Marius Copil voi juca împotriva lui Fabio Fognini și a Flaviei Pennetta la BT Arena. Vă aștept cu mare drag!”, a fost mesjaul Simonei Halep.

Simona Halep şi Marius Copil vor face echipă la Sports Festival

Şi Marius Copil a transmis un mesaj: “Mă bucur că anul acesta fac parte din acest proiect SPORTS FESTIVAL și că voi face echipă cu Simona, care nu mai are nevoie de nicio descriere pentru că deja o știm cu toții. O să avem un meci cu Fabio Fognini și Flavia Pennetta care a câștigat un Grand Slam, iar Fognini este unul dintre cei mai carismatici jucători. Joacă ca un adevărat italian pe teren și cred că va fi un spectacol frumos. Vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați gândit la mine și că m-ați chemat”.