Simona Halep

Darren Cahill, semnal de alarmă pentru Simona Halep: “Ai mare grijă!” Continuă colaborarea şi în 2019?

20.10.2018 | 13:05
Darren Cahill semnal de alarma pentru Simona Halep Ai mare grija Continua colaborarea si in 2019

Simona Halep a oferit un interviu pentru FANATIK.RO, de la Singapore, şi a oferit răspunsul pentru una dintre cele mai importante întrebări pentru fani. Dacă va continua colaborarea cu Darren Cahill şi în 2019. A fost un da hotărât pentru liderul mondial, care mai spune că antrenorul australian a fost cel care a fost cel mai vehement în legătură cu retragerea de la Turneul Campioanelor.

“Mi-a spus să nu mă sperii pentru că este o accidentare oarecum normală pentru jucătorii de tenis, pentru că ne răsucim și forțăm foarte mult atunci când jucăm. Că probleme de acest gen apar, dar mi-a subliniat că trebuie să am mare grijă și de asta el a fost mult mai hotărât când m-a sfătuit să mă retrag de la Singapore. Darren este convins că, tratându-mă, cu exerciții pe care să le fac zi de zi și cu multă seriozitate, voi fi sută la sută la începutul anului viitor”, a declarat Simona Halep pentru FANATIK.RO.

Simona Halep, interviu exclusiv din Singapore. Ce i-a transmis Ion Ţiriac

Nu doar Darren Cahill a sfătuit-o pe Simona Halep să nu forţeze la Singapore, ci şi un alt om cu un cuvânt important. Omul de afaceri Ion Ţiriac. “Sigur că am vorbit şi cu domnul Ţiriac. Mi-a spus să prioritizez problema cu spatele, să o tratez și să am grijă în primul rând de sănătate”, a mai precizat Simona Halep. Problemele medicale ar putea duce la retragerea din activitate? În interviul pentru FANATIK.RO, Simona a vorbit deschis despre asta.

Simona Halep a anunţat joi că nu va participa la Turneul Campioanelor, fiind chinuită încă de dureri la spate. Locul româncei a fost luat de Kiki Bertens, din Olanda. Indiferent de rezultatele care se vor înregistra la Singapore, Simona nu va fi detronată din poziţia de lider mondial. Ba chiar a primit şi trofeul de cea mai bună jucătoare din 2018, din partea WTA.