Sporturi

Darren Cahill, sfătuit de soție să îl refuze pe Andre Agassi: “Marat e înalt și sexy. Alege-l pe el, nu pe cheliosul ăsta”

24.10.2018 | 23:05
Darren Cahill sfatuit de sotie sa il refuze pe Andre Agassi Marat e inalt si sexy Alegel pe el nu pe cheliosul asta

Darren Cahill a vorbit, într-un interviu acordat pentru The Raquet Magazinne, despre unul dintre cele mai importante momente din cariera sa de antrenor. Cum a ajuns să îl antreneze pe Andre Agassi, deși soția sa insista să îl accepte pe Marat Safin, pe care îl considera foarte sexy. Într-un stil foarte amuzant, australianul a povestit cum a decurs discuția cu soția sa, dar și cu marele Andre Agassi.

“Am primit oferta de a-l antrena pe Marat Safin, iar când i-am spus soţiei, m-a surprins reacţia ei. ‘O, Doamne, E incredibil! Trebuie să iei acest post. E atât de sexy. Eu și fetele ne-am luat bilete și am mers la toate meciurile lui. E teribil de sexy! Nu-ți face griji pentru bani, e o oportunitate imensă pentru tine”, a povestit Darren Cahill care a fost prima discuţie cu soţia sa, Victoria.

Cum a ajuns Darren Cahill să îl antreneze pe Andre Agassi. Întâlnirea care a schimbat părerea soţiei

“În acel an Safin a mers până în finală pe care a pierdut-o. N-am ajuns pe arenă, ne uitam la televizor. Marat nu avea antrenor, nu avea anturaj, iar în loja lui erau trei fete. Victoria zâmbea de fiecare dată când apăreau fetele în cadru. Am întrebat-o : ‘Vrei să faci parte din tot acest tablou? Arată ca trei prostituate. Vrei să stai în preajma unor altfel de fete?’, Mi-a răspuns direct. ‘Poți să-mi spui numărul patru'”, a mai povestit răzând Cahill.

“După câteva zile primesc un telefon, a răspuns Victoria. Era Andre Agassi, care își dorea să-i devin antrenor. Am discutat cinci minute, i-am spus că sunt la începutul discuțiilor cu Marat”. Soţia era vehementă: ‘Avem un rus sexy de 1,93 m și îl avem pe Andre, care ce înălțime are? E bătrân, e chel, merge ca o rață’. După două minute telefonul a sunat din nou. Era tot Andre. ‘M-am gândit la ce mi-ai spus și nu poți să mergi cu Marat, e un tren în viteză și nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el. Nu închid până nu accepți oferta mea’. Și am zis OK”, a mai spus Cahill.

Ulterior, chiar şi Victoria a acceptat că Andre Agassi este cea mai bună variantă. “Am mers la ei acasă, unde Andre şi Steffi (n.r. Steffi Graf – soţia americanului) ne-au primit extroardinar. Am avut multe de discutat, a fost foarte plăcut. Imediat după ce am plecat, soţia a venit şi mi-a spus. ‘Ai ales foarte bine. Vezi să nu o dai în bară'”. Simona Halep a vorbit şi ea despre colaborarea cu Darren Cahill şi şansele ca aceasta să continue şi în 2019 într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, de la Singapore.