Sporturi

Darren Cahill și Simona Halep fac din nou echipă! Ce scrie site-ul WTA după anunțul lui Simo

13.09.2019 | 09:28
Darren Cahill si Simona Halep fac din nou echipa Ce scrie siteul WTA dupa anuntul lui Simo

Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializarea că va face din nou echipă cu Darren Cahill, începând cu sezonul viitor. Campioana noastră va relua, după un sezon de pauză, colaborarea cu titratul tehnician australian, care a ajutat-o să câștige primul ei turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018. Site-ul WTA salută revenirea lui Darren în echipă.

Darren Cahill și Simona Halep fac din nou echipă: “Ea s-a chinut să atingă nivelul de constanță din 2018”

Cei de la WTA consideră că Simona Halep va câștiga la capitolul constanță cu Darren Cahill în echipă: “Simona Halep va face din nou echipă cu antrenorul Darren Cahill în sezonul 2020, după cum a anunțat fostul număr 1 pe social media. Australianul își anunțase despărțirea de eleva sa în noiembrie 2018, atunci spunând că vrea să își sprijine copiii într-o perioada importantă din viețile lor. A fost finalul unei colaborări de succes ce a durat trei ani, timp în care Halep a ajuns pe primul loc în clasamentul WTA și a câștigat primul ei Grand Slam, la Roland Garros.

Chiar daca Simona a câștigat Wimbledonul în acest an, învingând-o pe Serena Williams în finală, ea s-a chinuit să atingă nivelul de constanță din 2018 și a căzut pe locul 6 în lume. Totuși, se va reuni cu Cahill din sezonul următor”, au scris cei de la WTA.

Darren Cahill și Simona Halep fac din nou echipă! Ce scrie site-ul WTA după anunțul lui Simo (1)
Darren Cahill și Simona Halep fac din nou echipă! Ce scrie site-ul WTA după anunțul lui Simo

Cahill, sfaturi pentru Simona la Wimbledon 2019

Încă nu se știe dacă Darren Cahill va fi cu Simona Halep la toate turneele sau doar la cele importante. În staff-ul Simonei Halep va rămâne și Daniel Dobre, actualul antrenor al campioanei noastre. Dobre și Darren Cahill au mai colaborat împreună cu Simona Halep.

Deși, Darren Cahill și-a luat un an de pauză de la colaborarea cu Halep, australianul a fost alături de sportivă în mai multe competiții, acolo unde i-a oferit și sfatul. A fost cazul și la Wimbledon, acolo unde Cahill a stat până la finalul turneului alături de Simo și a avut un rol important în victoria campioanei noastre.