Sport

Darren Cahill și Simona Halep s-au reîntâlnit în Canada. Antrenorul va fi alături de sportivă la revenirea în circuitul WTA

Simona Halep și Darren Cahill au refăcut echipa în Canada. Australianul va coordona pregătirea sportivei la revenirea în circuitul mondial.
07.08.2021 | 14:30
Darren Cahill si Simona Halep sau reintalnit in Canada Antrenorul va fi alaturi de sportiva la revenirea in circuitul WTA
ADVERTISEMENT

Simona Halep va participa, începând de luni, la turneul de la Montreal, în Canada. Este prima competiție în care va evolua după pauza forțată de trei luni datorată rupturii musculare de la Roma.

La Montreal a ajuns și Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a obținut cele mai importante succese ale carierei.

ADVERTISEMENT

Prezența lui Darren Cahill îi dă încredere Simonei Halep

Fostul lider mondial, Simona Halep, a traversat o perioadă extrem de complicată după accidentarea de la Roma. A ratat rând pe rând participarea la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Românca se simte bine și este decisă să facă un turneu bun la Montreal. Simona are toate motivele să spere că va avea un parcurs lung la turneul din Canada, după ce Darren Cahill a ajuns și el la Montreal.

ADVERTISEMENT

”Bună ziua, Simo. Bună ziua, Montreal. Am ajuns într-o zi frumoasă, în care echipa voastră de fotbal feminin (a Canadei – n.r.) strălucește la Jocurile Olimpice”, a postat australianul pe contul de Twitter.

Pe lângă revenirea lui Cahill, Simona va avea parte și de susținerea fanilor, organizatorii anunțând în acest sens că partidele se vor desfășura cu public.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a primit un Wild Card la Openul Canadei și a fost desemnată favorita numărul 6, după ce mai multe jucătoare s-au retras, între acestea și Naomi Osaka, Iga Swiatek şi Sofia Kenin, toate jucătoare din Top 10.

Turneul de la Montreal se va desfășura în perioada 9-15 august. În palmaresul româncei figurează două victorii la Openul Canadei, în 2016 și 2018.

ADVERTISEMENT

La ce turnee s-a mai înscris Simona Halep și ce obiective și-a prpus

Simona Halep va avea un program infernal în următoarea perioadă. Este înscrisă, de asemenea, la Cincinnati, următoarea săptămână, apoi va merge la New York, pentru US Open 2021.

De luni, fostul lider mondial va ieși din Top 10 WTA, pentru prima oară după mai bine de 7 ani. Simona și-a trasat și obiectivele pentru perioada următoare.

”Acum obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune, în TOP 5. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de ceea ce pot să mai fac încă”, a declarat Simona Halep, pentru AS.ro.

ADVERTISEMENT