Sporturi

Darren Cahill ştie cine îi poate întrece pe Federer, Nadal şi Djokovic! “El e singurul capabil!”

13.04.2019 | 14:00
Darren Cahill stie cine ii poate intrece pe Federer Nadal si Djokovic El e singurul capabil

Darren Cahill ştie cine îi poate întrece pe Federer, Nadal şi Djokovic! Chiar dacă reprezentanţii noii generaţii din tenisul mondial masculin apar tot mai des în ultima vreme şi impresionează prin jocul lor şi prin rezultatele obţinute la câteva competiţii, ei nu se dovedesc a fi atât de eficienţi şi în faţa coloşilor din tenis: Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Darren Cahill mizează pe Alexander Zverev în circuitul masculin de tenis

Totuşi, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, spune că există un jucător capabil să le pună celor trei mari probleme şi să-i surclaseze. Tehnicianul de la Antipozi este de părere că germanul Alexander Zverev este singurul jucător care deţine armele necesare pentru a le lua locul celor trei legende ale sportului alb. Chiar şi aşa, Cahill este conştient de faptul că Zverev nu a confirmat până la 21 de ani la turneele de Grand Slam.

“Un singur jucător este capabil să-i detroneze pe cei trei: Alexander Zverev. Are probleme la turneele de Grand Slam, dar la nivelul Masters 1000 a fost incredibil. El e singurul care poate face asta, să-i depăşească”, a declarat Darren Cahill, conform Punto de Break. Zverev, locul 3 ATP, a cucerit de-a lungul timpului zece titluri ATP, câştigate ăntre 2016 şi 2018, cele de referinţă fiind Mastersurile 1000 de la Roma, Toronto şi Madrid. În cadrul turneelor majore, el a ajuns o singură dată în sferturile de finală, în 2018, la Roland Garros.

Darren Cahill în tribune

Darren Cahill va reveni în România pentru Sports Festival

Darren Cahill va reveni în România, mai exact la Cluj-Napoca, între 13 – 16 iunie, la Sports Festival, acolo unde va participa alături de Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta şi Fabio Fognini la cea de-a doua ediţie a Sports Festival. “Mă întorc la a doua mea casă, România! Sper să ne vedem acolo! Haide, Simo! Sunt foarte entuziasmat şi onorat că am fost invitat înapoi în România pentru Sports Festival, programat în perioada 14-15 iunie la Cluj. E o şansă să vorbesc despre tenis şi să petrec timp cu toţi ceilalţi. Ne vedem acolo, Simona”, a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.