Sporturi

Darren Cahill, taxat după reacția dură la adresa Simonei Halep. “Nu a fost plăcut de urmărit! Mi s-a părut umilitor”

01.11.2019 | 18:37
Darren Cahill taxat dupa reactia dura la adresa Simonei Halep Nu a fost placut de urmarit Mi sa parut umilitor
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a fost taxat de presa internațională după reacția dură avută la adresa Simonei Halep în timpul unui on-court-coaching care a avut loc în setul al 3-lea al meciului cu Karolina Pliskova, atunci când românca era condusă cu 3-2. Sportiva din România a pierdut duelul din grupa violet, scor 0-6, 6-2, 4-6.

Darren Cahill, taxat după reacția dură avută la adresa Simonei Halep

“Desigur, meciul asta va fi ţinut minte pentru discursul avut de antrenorul lui Halep, Darren Cahill, atunci când a intrat pe teren după ce Pliskova a câştigat al treilea set consecutiv şi i-a spus Simonei că s-a făcut de ruşine. A fost o decizie ciudată după un meci greu avut de Halep şi nu a părut să o ajute foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ca spectator, nu a fost plăcut de urmărit. Dar când Pliskova se va uita pe rezumatul meciului, va fi satisfăcută datorită faptului că şi-a dus adversara pe culmile disperării”, notează The Guardian în recenzia meciului de la Turneul Campioanelor.

Jo Durie: “Mi s-a părut umilitor!”

Și Jo Durie (59 de ani), fostă semifinalistă la Roland Garros și Wimbledon, l-a criticat pe Darren Cahill. “A fost prea mult. Astfel de lucruri nu se spun în public, mi s-a părut umilitor”, a spus Jo Durie.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Darren Cahill sportivei din România de a produs mare vâlvă în rândul presei internaționale. „Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide!Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi”.