Simona Halep

Darren Cahill, tot mai aproape de revenirea lângă Halep! Australianul a pregătit-o pe Simona înainte de Cincinnati. GALERIE FOTO

13.08.2019 | 08:27
Darren Cahill și Simona Halep la antrenamentul susținut de româncă la Cincinnati. Antrenorul australian, aproape de o revenire lână sportiva noastră. Sursă foto: digi24

Simona Halep a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să reia colaborarea cu Darren Cahill, iar antrenorul australian este tot mai aproape de revenirea lângă sportiva noastră. El a mers să fie alături de Simo după abandonul de la Toronto și a participat la primul antrenament al ei de la Cincinnati. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Darren Cahill, tot mai aproape de revenirea lângă Halep

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze turneul de la Toronto după ce a avut probleme cu tendonul lui Ahile, dar sportiva noastră a avut parte de o surpriză plăcută înainte de WTA Cincinnati. Darren Cahill a mers să supravegheze antrenamentul făcut de fosta sa elevă alături de Daniel Dobre și ceilalți membri din staff-ul său.

Darren Cahill s-a implicat la antrenamentul Simonei Halep. Australianul, cu racheta în mână, a discutat cu Daniel Dobre și s-a mișcat alături de sportiva noastră. Mai mult, Simo a fost susținută din tribune de câteva zeci de persoane care au urmărit cu atenție fiecare mișcare făcută pe terenul de antrenament, anunță digi24.ro.

Darren Cahill și Daniel Dobre la antrenamentul Simonei Halep de la Cincinnati 2019. Sursă foto: digi24.ro

Simona Halep joacă primul meci la Cincinnati miercuri

Simona Halep va juca primul meci de la WTA Cincinnati 2019 miercuri, 14 august. Aceasta va debuta în turul 2, acolo unde se va duela cu învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (48 WTA) și Carla Suarez Navarro (26 WTA). Românca nu a jucat niciun meci până acum împotriva Ekaterinei, iar partidele directe cu Suarez Navarro le conduce cu 7-5.

Simona Halep a fost finalistă anul trecut la Cincinnati și ar putea pierde puncte importante dacă nu își egalează performanța din 2018. Ea are de apărat 585 de puncte, după ce a plecat cu un deficit de 710 puncte de la Toronto, acolo unde a fost nevoită să se retragă. Turneul de la Cincinnati 2019 este transmis de Digi Sport, iar cele mai importante momente sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri