Sport

Darwin Nunez, „țeapă” de 100 de milioane de euro pentru Liverpool?! „Dacă și ăsta valorează atât, s-a terminat fotbalul”. Video

Darwin Nunez (23 de ani) și-a pus suporterii în cap după debutul la Liverpool, dar și pe managerul Jurgen Klopp. Atacantul de 100 de milioane de euro este criticat deja după un singur meci.
13.07.2022 | 22:00
Darwin Nunez teapa de 100 de milioane de euro pentru Liverpool Daca si asta valoreaza atat sa terminat fotbalul Video
Darwin Nunez, criticat după debutul la Liverpool. FOTO: liverpoolfc.com
ADVERTISEMENT

Manchester United a distrus-o pe Liverpool în primul amical al verii. Echipa lui Erik ten Hag a câștigat cu 4-0 confruntarea din Thailanda. La „cormorani” a debutat și Darwin Nunez, atacantul uruguayan pe care s-au plătit 100 de milioane de euro, iar primul feedback a fost unul negativ.

Darwin Nunez, ținta criticilor după debutul la Liverpool

În partida de la Bangkok, Jurgen Klopp l-a aruncat în luptă pe Nunez în minutul 62, când tabela arăta 3-0 pentru Manchester United. Fostul atacant al Benficăi a avut suficient timp să se facă de râs, când a ratat o ocazie rarisimă,

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah a șutat în bara porții adverse, mingea a ricoșat la uruguayan, care a șutat în peluză, deși goalkeeperul era întins pe gazon și, în mod normal, nu ar fi avut nicio șansă. Fanii finalistei UEFA Champions League nu l-au iertat pe Darwin și l-au bombardat cu critici pe internet.

„Dacă ăsta valorează 100 de milioane astăzi, atunci, din păcate, fotbalul este cu adevărat terminat”,  „100 de milioane de euro obișnuiau să-ți aducă cei mai buni jucători din lume, acum îți oferă un Andy Carroll uruguayan” sau „Nici Charles Darwin n-ar avea vreo teorie să explice ratarea asta a lui Darwin Nunez”, au fost câteva dintre comentariile răutacioase ale fanilor lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Urguayanul a fost luat în primire de la primele antrenamente

„Cormoranii” l-au luat la ochi pe Darwin Nunez încă dinaintea amicalului cu Manchester United. Fanii vicecampioanei Angliei au fost nemulțumiți de felul în care sud-americanul se descurcă la antrenamente.

Pe rețelele de socializare circulă un clip de la o ședință de pregătire a lui Liverpool, în care Darwin Nunez este filmat cum șutează mult în tribune și când nu reușește să aibă controlul balonului.

ADVERTISEMENT

Cum a comentat Jurgen Klopp debutul atacantului de 100 de milioane de euro

Debutul lui Darwin Nunez în tricoul roșu nu l-a încântat foarte tare nici pe Jurgen Klopp. Managerul lui Liverpool a dezvăluit care sunt problemele vârfului uruguayan, dar a lăsat să se înțeleagă că are totală în fotbalistul adus să suplinească absența lui Sadio Mane, plecat în acest mercato la Bayern Munchen.

„Darwin Nunez este un număr 9, dar poate juca și în bandă. Vom vedea unde va juca. I-am văzut deja pe colegii lui cum îl căutau pe teren. La a treia sesiune de antrenamente, după al treilea sprint, plămânii săi stăteau să explodeze.

ADVERTISEMENT

Aproape l-am omorât cu acele mingi, dar a intrat în joc, iar coechipierii lui au încercat să îi paseze. Acesta este cu siguranță unul dintre punctele lui forte”, a declarat managerul german, conform Marca.

ADVERTISEMENT