Fotbal intern

Dat afară de Becali, campion la noua echipă! Un fost fundaș al roș albaștrilor a impresionat în Cipru

05.05.2019 | 08:31
Dat afara de Becali campion la noua echipa Un fost fundas al ros albastrilor a impresionat in Cipru
ADVERTISEMENT

Dat afară de Becali, campion la noua echipă! Aceasta este poveste lui Antonio Jakolis. După ce i s-a transmis că nu mai face parte din planurile roș albaștrilor, fundașul s-a reorientat și a semnat în Cipru cu APOEL Nicosia, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Între timp, noua echipă a croatului a devenit campioană pentru a șaptea oară la rând.

Dat afară de Becali, campion la noua echipă!

APOEL Nicosia a învins-o pe rivala Apollon, scor 3-0, şi s-a distanţat la şase puncte de locul doi, cu două etape înainte de finalul campionatului. Jakolis a fost integralist în partida cu rivalii de la Apollon, culmea, o formaţie pentru care croatul a evoluat în sezonul 2017-2018 sub formă de împrumut de la FCSB. De remarcat că acesta este al treilea trofeu din CV-ul lui Jakolis.

ADVERTISEMENT

Fundaşul a reuşit să câştige şi Cupa Croaţiei cu Hajduk Split în sezonul 2012-2013, dar şi Cupa României în sezonul 2015-2016 cu CFR Cluj, formaţie de la care a plecat la FCSB. Nu mai puţin de 350.000 de euro au fost de acord roş albaştrii să plătească pentru Jakolis, dar croatul nu a reuşit să impresioneze şi a ajuns în scurt timp pe lista neagră a latifundiarului din Pipera.

Dat afară de Becali, campion la noua echipă! Denis Alibec si Antonio Jakolis se bucura dupa un gol in meciul de fotbal dintre FCSB si CS Universitatea Craiova, disputat pe Arena Nationala in cadrul playoff-ului Ligii 1 Orange, sambata 13 mai 2017.Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Denis Alibec și Antonio Jakolis se bucură după un gol marcat de atacant în tricoul FCSB-ului. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dică da, Teja…ba

FANATIK a scris că FCSB l-a transferat definitiv pe Antonio Jakolis la formația cipriotă APOEL Nicosia şi a oferit şi suma pe care s-a realizat trecerea, 100.000 de euro. Dacă în vara anului trecut, fundașul a fost păstrat în lotul ”roș-albaștrilor” de Nicolae Dică, dar nu a reușit să evolueze foarte mult în prima parte a Ligii 1 Betano, în iarnă lucrurile s-au complicat. Croatul a făcut stagiul de pregătire cu FCSB, însă nu l-a impresionat pe noul antrenor Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

”O să facem echipa numai de români. Deja îi avem doar pe Planic și Momcilovic care pot să fie titulari. Nu poate să fie titular și Momcilovic și Morais. Amorim a plecat, Jakolis pleacă și el. Dacă nu, vedem cum facem, dăm la cineva bani să-l ia”, spunea Gigi Becali supărat pe evoluțiile croatului înainte să ajungă la o înțelegere cu ciprioții.

  • 27 de partide a bifat Antonio Jakolis în tricoul FCSB-ului