ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dat afară de Dinamo, Ivan Pesic a semnat cu o formație din prima ligă din Kazahstan

Autor: Andrei Șchiopu | 02.02.2020 | 12:45
Dat afară de Dinamo, Ivan Pesic a semnat cu o formație din prima ligă din Kazahstan
Ivan Pesic. Sursă foto: sportpictures.eu

Ivan Pesic, fostul jucător al lui Dinamo, și-a găsit rapid o echipă din prima ligă din Kazahstan, conform prosport.ro. Croatul a semnat cu Kaysar Kyzylorda, formație care a terminat pe locul 6 în „Kazakhstan Premier League”.

ADVERTISEMENT

Ivan Pesic a semnat cu o formație din Kazahstan

Ivan Pesic a jucat 27 de meciuri pentru Dinamo, în care a reușit să marcheze de cinci ori, iar cel mai important gol al lui când a fost jucătorul „câinilor”, a fost împotriva rivailor de la FCSB.

„Dinamo București și mijlocașul croat Ivan Pesic au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Ivan Pesic mult succes în carieră!”, a fost mesajul postat de dinamoviști la despărțirea de croat.

  • 27 de ani a îmmplinit Ivan Pesic pe 6 aprilie
ADVERTISEMENT

Pesic a mai avut o ofertă din Kazahstan

Ivan Pesic a mai avut o ofertă din Kazahstan, pe vremea când Mircea Rednic era antrenorul lui Dinamo: „Are o ofertă din Kazahstan. Astăzi o să luăm o decizie în cazul lui. Trebuie să accepte condițiile noastre dacă vrea să rămână. Un salariu până în 7.000 de euro. El se antrenează cu echipa acum, dar o să vedem”.

În cele din urmă, Pesic a fost împrumutat la Șahtior Karagandi, formație tot din Kazahstan. Pentru Șahtior, Pesic a bifat 33 de partide, în care a marcat opt goluri și a dat opt pase decisive.

De-a lungul carierei sale, Ivan Pesic a trecut pe la mai multe formații printre care: Hajduk Split, NK Zadar, RNK Split și Klagenfurt.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!