Sport

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Grădinaru s-a răzbunat pe fosta echipă! A ținut cu orice preț să bată FCSB

14.09.2020 | 15:42
Dat afara de Gigi Becali Razvan Gradinaru sa razbunat pe fosta echipa A tinut cu orice pret sa bata FCSB
Razvan Gradinaru se razbuna pe fosta echipa, FCSB. De ce si-a dorit cu orice pret sa bata FCSB
ADVERTISEMENT

Răzvan Grădinaru este unul dintre nenumărații fotbaliști la care Gigi Becali a renunțat prea ușor, iar fotbalistul  nu a uitat niciodată asta și a promis că va demonstra că are valoare.

În meciul câștigat de Voluntari cu 2-1, Grădinaru a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren și nu a ratat momentul să arunce săgeți către echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul și-a terminat junioratul la FSCB, după ce a jucat de la 12 la 15 ani la Dinamo și are două titluri cu roș-albaștri, pentru care a jucat zece meciuri.

Supranumit ,,Lăcătuș” și-a început junioratul la Dinamo

Puțini știu că fostul junior al Stelei,  a fost poreclit ,,Lăcătuș” încă de pe vremea când juca la Dinamo, datorită poziției sale în teren și a faptului că purta numărul emblematic al ,,Fiarei”, iar pasul către echipa din Ghencea l-a făcut în 2010, când a plecat de la Dinamo din cauza unor taxe impuse la juniorii clubului și a acceptat să se transfere la marea rivală.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul s-a născut la Zimnicea și a venit la București, respectiv la Dinamo în 2007, când avea doar 12 ani și visa să ajungă fotbalist, iar doi ani mai târziu ,,Lăcătuș de la Dinamo” a făcut pasul către FCSB, iar la echipa mare a ajuns în 2014. A jucat 10 meciuri în tricoul FCSB și a mai trecut pe la Oțelul Galați, Concordia Chiajna și Poli Iași, iar acum îmbracă tricoul lui FC Voluntari.

Mijlocașul stânga a debutat la echipa mare a FCSB într-un meci din Cupa României, cu Avântul Bârsana, câștigat cu 4-0, evoluțiile bune din UEFA Youth League, la echipa U21, unde a jucat toate cele șase meciuri, reușind să înscrie de trei ori, i-au adus convocarea la echipa mare. La echipa mare însă nu a putut să își păstreze tricoul cu numărul, deși își dorea foarte mult, pentru că era luat de Alexandru Chipciu.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Răzvan Grădinaru în Liga 1 la FCSB

Răzvan Grădinaru a debutat în Liga 1 pe 11 aprilie 2014, chiar în Ghencea, într-un meci cu FC Vaslui, iar după încă 9 meciuri pentru echipa lui Becali este împrumutat la Oțelul Galați pentru un sezon, nefiind pe placul patronului.

După ce în sezonul 2014-2015 este împrumutat pe malul Dunării, Grădinaru revine la finalul sezonului la FCSB, unde înscrie un gol fabulos într-un meci amical cu ASF Zărnești câștigat cu 8-0, iar începutul campionatului a fost foarte bun pentru mijlocaș care a scos lovitura liberă din care s-a înscris golul victoriei în meciul cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Apoi, este cedat definitv la Concordia Chiajna, fără să i se ofere prea multe explicații, după ce fotbalistul debutase și pentru naționala de tineret, iar FCSB păstrează un procent dintr-un viitor transfer.

Pentru Concordia Chiajna urmează trei ani și 114 meciuri în Liga 1, reușind să înscrie șase goluri, iar apoi pleacă la Poli Iași unde prinde 17 meciuri ca titular, deși este dorit și de Dinamo. La finalul sezonului semnează cu FC Voluntari.

Voluntari-FCSB 2-1 sau răzbunarea renegaților

Actualul antrenor al lui Grădinaru la FC Voluntari, a fost la rândul său îndepărtat de Gigi Becali, nefiind lăsat să-și facă datoria de tehnician, în timp ce Grădinaru nu a primit șanse la echipa mare.

La finalul meciului câștigat de ilfoveni, a venit rândul lui Răzvan Grădinaru și să le dea o palmă celor care nu au crezut în calitățile lui de fotbalist și lui Gigi Becali care nu l-a tratat în mod corect:

,,Urmează meciuri mult mai grele pentru noi decât acestea. I-am oprit prin unitatea grupului. Ştiam avantajele şi dezavantajele lor, asta am antrenat în fiecare zi”,a spus convingător fotbalistul Voluntariului, care nu a oprit tirul împotriva fostei sale echipe: ,,Mister a antrenat exact ce defecte au ei, știam că sunt slabi pe contraatac. Am profitat de chestia asta. Ce spun ei e treaba lor. Astăzi, mai mult au vorbit. Mai mult se uitau la arbitraj decât să joace fotbal”, a mai spus jucătorul bucuros.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,42 este cota pentru „FCSB se califică”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT