Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dat afară de Rapid, e cu gândul la echipa națională: ”Puteam să fiu și eu în lotul pentru EURO 2024”

Un jucător care a fost dat afară de Rapid în această vară, regretă finalul de sezon și crede ar ar fi avut o șansă să fie cu echipa națională la EURO 2024.
21.06.2024 | 09:50
Dat afara de Rapid e cu gandul la echipa nationala Puteam sa fiu si eu in lotul pentru EURO 2024
Un jucător care a fost dat afară de Rapid în această vară, regretă finalul de sezon și crede ar ar fi avut o șansă să fie cu echipa națională la EURO 2024. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Este vorba de mijlocașul Alexandru Albu, care s-a despărțit după 3 ani de giuleșteni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. În vârstă de 30 de ani, jucătorul a căzut în dizgrația oficialilor rapidiști după ce a ieșit în club imediat după o înfrângere a echipei.

Alexandru Albu vrea la echipa națională, deși a fost dat afară de Rapid

Alexandru Albu este de părere că dacă nu ar fi fost exclus din lotul Rapidului pe finalul sezonului și ar fi jucat în play-off, ar fi avut o șansă importantă de a prinde lotul echipei naționale a României pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

”Încă sunt tânăr! Și dacă am fost acolo, pot să mai fiu acolo. Dar asta depinde cu totul de mine. Eu cred că dacă jucam acum, pe final de campionat, cred că puteam să fiu și eu în lotul pentru EURO 2024.

Sincer, îmi doresc ca România să iasă din grupe! Și apoi, dacă va ieși din grupe, până la final să se distreze! Cum am trăit meciul cu Ucraina? Am urlat, bine că nu au căzut pereții. Ne-am bucurat.

ADVERTISEMENT

Ceva frumos, un sentiment plăcut. Chiar la fiecare acțiune aveam pielea de găină. Mă bucur că am reușit să câștigăm și sper să reușim și în celelalte două meciuri!”, a declarat Albu, pentru gsp.ro.

Albu, certat de soție după scandalul cu ieșirea în club

Referitor la episodul nocturn care i-a încheiat aventura la Rapid, fotbalistul a dezvăluit că a fost certat chiar și de soția sa. Însă, el crede că s-a făcut foarte mult tam-tam pe această temă, deși nu a fost decât o simplă ieșire în club.

ADVERTISEMENT

”Am învățat din acea greșeală. Și nu o voi mai repeta niciodată! Pentru că în viață cred că orice om greșește. Toți greșim. Dar nu trebuie să-l critici, să dai cu pietre în el. Sunt unele critici constructive. Uite, cum e din partea familiei, din partea soției. Că și soția mea m-a criticat. Din toate punctele de vedere m-a criticat. Dar a fost critică și ceartă constructivă.

Toată lumea era pusă pe mine și poate sunt mulți oameni care clachează și atunci pot să facă vreo prostie. Nu a fost cazul meu. Eu am rămas la fel. Mi-am asumat greșeala. Am mers cu capul sus!

ADVERTISEMENT

Practic nu s-a întâmplat nimic. Pentru că n-am omorât pe nimeni. M-am dus la antrenament, m-am pregătit. Băieții m-au primit la fel cum eram și înainte primit. Nu s-a pus niciodată problema să se uite cineva urât la noi!”, a mai spus Alexandru Albu.

ADVERTISEMENT
1,70 este cota oferită de BETANO pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” în meciul Belgia - România