Life

Când începe iUmor, sezonul 12. Emisiunea vine cu o schimbare majoră în juriu

iUmor, emisiunea care îi face pe telespectatori să râdă cu gura până la urechi, revine pe micile ecrane, la Antena 1, cu un nou sezon, cel cu numărul 12.
02.02.2022 | 13:15
Cand incepe iUmor sezonul 12 Emisiunea vine cu o schimbare majora in juriu
Când începe emisiunea iUmor, sezonul 12. Ce schimbare au făcut producătorii de la Antena 1. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Show-ul vine cu o schimbare majoră. Producătorii și foarte mulți oameni de știință sunt de părere că  orice spectacol de umor este mai amuzant dacă are patru jurați.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu vor mai fi singuri, ci vor avea alături o persoană – surpriză despre care nu se știu foarte multe detalii. Ești curios să afli cine este acesta?

ADVERTISEMENT

Ei bine, în data de 11 februarie, de la ora 20:30, postul de televiziune Antena 1 revine cu sezonul 12 și cu schimbări importante legat de componența vedetelor care dau note.

Când începe emisiunea iUmor, sezonul 12. Ce schimbare au făcut producătorii de la Antena 1

Noua formulă a juriului de la iUmor este una neașteptată inclusiv pentru cei doi prezentatori, Șerban Copoț și Dan Badea, care sunt curioși să afle cum se vor desfășura emisiunile.

ADVERTISEMENT

„Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă”, a declarat fostul cântăreț din trupa Animal X, scrie a1.ro.

Schimbarea este o surpriză foarte mare pentru telespectatori, care sunt nerăbdători să descopere invitații de pe scenă, dar și momentele de roast, în care se râde cel mai mult.

ADVERTISEMENT

În curând, oamenii vor fi surprinși cu cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, magie, acrobații, teatru și mimă. Concurenții dau totul pentru a ajunge în marea finală.

Fiecare participant în parte vrea să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 20.000 de euro. Ultimul sezon a fost câștigat de Virgil Ciulin.

ADVERTISEMENT

iMai Mult Umor, în continuare pe sticlă, la Antena 1

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon, de asemenea. Și de această dată emisiunea este moderată de actorul Vlad Drăgulin. Tânărul va da viață unui alt personaj și va sta aproape de concurenții din culise, după ce sezonul trecut a dat viață unui impresar.

„Dacă sezonul trecut ne-a oferit un hublou către peripetiile unui producător care stă la cârma iUmor-ului, de data acesta lupa este pe un manager flamboaiant.

Certat fiind cu toată industria showbizz-ului din România, Puiu a aterizat pe platoul de filmare iUmor, pentru a-şi găsi noi talente pe care să le impresarieze”, spunea în urmă cu câteva luni actorul, conform paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT