Fotbal intern

Datele transferului începutului de an în România! U Craiova plăteşte 350.000 de euro plus restanţele salariale ale lui Dan Nistor la Dinamo! EXCLUSIV

03.01.2020 | 23:49
Datele transferului inceputului de an in Romania U Craiova plateste 350000 de euro plus restantele salariale ale lui Dan Nistor la Dinamo EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

După Dinamo și CFR Cluj, Dan Nistor se pregătește să-și treacă în CV un alt nume important din fotbalul românesc. Mijlocașul de 31 de ani este pe cale să ajungă sub conducerea lui Victor Pițurcă. Universitatea Craiova și Dinamo s-au înțeles pentru transferul jucătorului, iar FANATIK a aflat cât plătește Mihai Rotaru pentru cel mai bun pasator din România.

Datele transferului începutului de an în România! U Craiova plăteşte 350.000 de euro plus restanţele salariale ale lui Dan Nistor la Dinamo!

FANATIK a aflat că pentru a-l avea la echipa sa pe jucătorul cu cele mai multe pase decisive din sezonul 2019-2020 al Ligii 1, Universitatea Craiova îi achită 350.000 de euro lui Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Este a doua cea mai mare sumă plătită pe Nistor, după cei 800.000 de euro achitați de Evian către Pandurii Târgu Jiu în 2013. Nistor a ajuns la Dinamo în 2016 din postura de jucător liber de contract.

Cei 350.000 de euro nu sunt singurii bani achitați de Craiova în acest transfer. FANATIK a mai intrat în posesia unor informații conform cărora oltenii vor plăti și restanțele salariale pe care Dan Nistor le are la Dinamo. Mijlocașul câștiga 11.000 de euro pe lună la formația alb-roșie.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, un câștig pentru Craiova: om de națională și cel mai bun pasator

În Dan Nistor, Victor Pițurcă va putea găsi acel jucător cu minte limpede de la mijlocul terenului. La Dinamo, Nistor a fost cea mai importantă piesă din jocul pus la cale de Dusan Uhrin.

A evoluat în 15 partide de Liga 1 pentru ”câini”, a marcat patru goluri și a oferit 10 pase de gol, cele mai multe ale unui jucător din campionatul intern. În urma sa sunt Florinel Coman și Denis Alibec, ambii cu câte șase ”assist-uri”.

ADVERTISEMENT

Salariu aproape dublu pentru Nistor la Craiova

Pe lângă stabilitatea financiară, Dan Nistor va avea parte și de un salariu considerabil mai mare la formația de pe ”Ion Oblemenco”. FANATIK a aflat că Universitatea i-a propus un salariu de 14.000 de euro pe lună plus 120.000 de euro la semnătură.

Oferta trupei din Bănie este una superioară în comparație cu banii pe care îi câștiga la Dinamo. Mijlocaşul de 31 de ani câştiga 11.000 de euro pe lună la formația din Șoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor are o cotă de piață de 1.100.000 de euro. În decembrie 2019, acesta a intrat în conflict cu fanii lui Dinamo. A fost eliminat la meciul cu Sepsi, pierdut de ”câini” cu scorul de 1-2, iar apoi s-a înjurat cu suporterii din ”Ștefan cel Mare”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 6.25 este cota pentru “scor corect: 1-1”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT