Fotbal intern

Daţi de gol de un român. Puşcaş a spus tot ce ştie despre Steaua

FCSB joacă în primul meci din primăvara europeană în faţa celor de la Lazio. George Puşcaş a spus în presa din Italia tot ce ştie despre roş-albaştri.
15.02.2018 | 17:54
Daţi de gol de un român. Puşcaş a spus tot ce ştie despre Steaua

George Puşcaş le-a spus italienilor că elevii lui Nicolae Dică vor juca ofensiv. ”Când au în faţă un asemenea meci, echipele din România se concentrează în mod special. Lazio este puternică şi va trebui să fie foarte atentă. De la Steaua cei mai periculoşi sunt atacanţii. Steaua este o echipă care joacă cu mult entuziasm pe teren propriu. Cred că vor juca ofensiv”, a spus Puşcaş despre ”roş-albaştri”.

George Puşcaş a vorbit apoi despre Ştefan Radu, jucătorul lui Lazio, care nu a mai venit la naţională de aproape cinci ani. Ultima oară a fost în lot în luna martie a anului 2013, la dubla cu Ungaria şi Olanda. ”Este un prieten apropiat. Îl salut cu căldură. Radu nu mi-a spus niciodată de ce a părăsit echipa naţională, cred că sunt chestii private la mijloc”, a spus Puşcaş.

Lui Puşcaş îi place de Inzaghi

”Toată lumea vorbeşte acum despre Inzaghi. E un antrenor grozav”, a spus jucătorul român, aflat în Italia de la vârsta de 15 ani. Puşcaş a evoluat sub formă de împrumut în Serie A, la Benevento, în turul acestui sezon. Inter a anunţat apoi încheierea anticipată a împrumutului şi transferul său la Novara. 

Puşcaş a jucat în acest sezon 11 meciuri în Serie A pentru ”lanterna roşie” Benevento, marcând un gol. Puşcaş a fost o piesă importantă pentru Benevento în lupta pentru promovarea în Serie A, cu 3 goluri marcate în play-off. ”Am ales să plec pentru că nu vedeam cum puteam continua acolo. Nici nu am mai jucat la fel cum am făcut-o sezonul trecut”, a mai spus atacantul român.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri