Carousel hot news

Daţi de gol din interior: “În FRF se aude de Lucescu!”

Vivi Răchită a plecat cu Piţurcă la Al Ittihad. "Gata, mi-am depus demisia. De miercuri începem munca", a spus viitorul secund al fostului selecţioner....
Autor: Mirela Apostol | 20.10.2014 | 20:52
Daţi de gol din interior:

Vivi Răchită a plecat cu Piţurcă la Al Ittihad. “Gata, mi-am depus demisia. De miercuri începem munca”, a spus viitorul secund al fostului selecţioner.

Intenţionat sau nu, Răchită a făcut public şi un nume de posibil selecţioner al României. Din cîte a auzit Răchită, actuala conducere a FRF a negociat cu Mircea Lucescu!

“Se vehicula şi numele lui Mircea Lucescu! Doar domnul Burleanu ştie cine va fi noul selecţioner. Pe la etajul 1 din Federaţie s-a vehiculat şi numele lui Mircea Lucescu, însă nu ştiu cine va veni”, a spus Răchită.

TOATE CULISELE NUMIRII NOULUI SELECŢIONER!!! CINE PE CINE DOREŞTE!!! CARE SÎNT POLII DE PUTERE DIN FRF!!! VEZI AICI TOATE DETALIILE

Apoi, Răchită a refuzat să facă şi alte dezvăluiri de la negcoieri, spunînd că a văzut şi în presă că există negocieri şi cu alţi tehniciei. “Sînt zvonuri că ar veni Olăroiu, Contra… Îi dorim următorului selecţioner succes”, a spus el.

“Ajungem miercuri, dar nu o să stăm pe bancă la meciul de sîmbătă. Nu avem timp să cunoaştem jucătorii. Timp de o lună se întrerupe campionatul apoi, şi atunci avem timp să pregătim tot. Nu există rivalitate cu un fost coleg de la Steaua”, a spus Răchită la DigiSport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!