Sport

Datoria uriașă pe care Denis Alibec o are de recuperat de la Kayserispor: „Îi va lua până la urmă”

Denis Alibec (31 de ani) mai are contract cu Kayserispor până la finalul sezonului viitor. Atacantul a semnat deja cu Farul, dar gruparea turcă îi datorează o sumă enormă de bani.
14.07.2022 | 15:40
Datoria uriasa pe care Denis Alibec o are de recuperat de la Kayserispor Ii va lua pana la urma
Datoria uriașă pe care Denis Alibec o are de recuperat de la Kayserispor: „Îi va lua până la urmă”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost legitimat din toamna lui 2020 la Kayserispor, atunci când turcii au plătit 1.000.000 de euro pentru transferul său de la Astra Giurgiu. Internaționalul român nu s-a adaptat prea bine în Super Lig și a fost împrumutat în ultimii doi ani la CFR Cluj și la Atromitos Atena. Acum, atacantul a semnat cu Farul, dar Kayseri îi datorează o sumă colosală.

Denis Alibec are de încasat o sumă uriașă de bani de la Kayserispor

De-a lungul carierei, Denis Alibec a făcut bani frumoși din fotbal, dar, în următoarea perioadă, ar putea câștiga impresionanta sumă de 2.000.000 de euro. Anunțul a fost făcut de managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica (57 de ani), la Orange Sport, într-un dialog cu jurnalistul Dan Udrea.

ADVERTISEMENT

La Kayserispor, atacantul român a fost ademenit cu un salariu anual de 700.000 de euro, dar turcii nu și-au respectat toate promisiunile. La echipa de pe locul 14 în Super Lig, Alibec e voluat în doar 17 partide, perioadă în care a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă.

Mihai Stoica: „Uită-te la Alibec. Alibec are de luat două milioane de euro. Două milioane. Îi va lua până la urmă”.

ADVERTISEMENT

Dan Udrea: „Îi va lua dacă echipa va continua să fie activă…”.

Mihai Stoica
: „Echipa este în cupele europene. Nu are cum să…”.

Dan Udrea: „Păi d-asta spun, că mai sunt situaţii în care clubul intră în incapacitate de plată şi nu mai iei nimic”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Nu este cazul lui Kayseri”.

Marius Șumudică îl vede la Rapid pe Denis Alibec

Alibec s-a întors la Kayseri după împrumutul la Atromitos Atena, dar n-a vrut să mai continue în Turcia. El a semnat cu Farul lui Gică Hagi. Fostul său antrenor, Marius Șumudică, consideră că vârful în vârstă de 31 de ani ar fi trebuit să fie o prioritate pentru Rapid, echipă care se confruntă cu mari probleme în ofensivă.

„Eu am spus că Rapid va avea probleme. Nu este o echipă care să se poată bată la podium. Va avea viață grea și la intrarea în play-off, mă așteptam la transferuri mult mai importante, la un atacant de mare valoare.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Rapid nu se pot apropia de cei de la Universitatea Craiova, FCSB și CFR Cluj. Suporterii Rapidului se gândesc la podium, dar eu spun că ar fi o minune. Mă așteptam ca Rapidul să-l ia pe Alibec. E liber de contract, îl luam în minutul 1. Trebuie să știi ce să-i ceri și ce să-i oferi”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT