News

Datoriile fabuloase acumulate de PMB. Dezvăluirile făcute de Ludovic Orban

29.09.2020 | 21:58
Datoriile fabuloase acumulate de PMB Dezvaluirile facute de Ludovic Orban
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a anunțat că Primăria București are datorii de peste 4 miliarde de lei, deci aproape 1 miliard de dolari.

Premierul a dezvăluit că aceste datorii sunt doar cele care au fost deja descoperite, fiind multe alte datorii „ascunse”.

ADVERTISEMENT

Orban se felicită pentru că și-a convins partidul să-l susțină pe Nicușor Dan la alegerile generale din București, cu toate că nu a fost ușor.

Ludovic Orban a dezvăluit că Primăria Bucureștiului are datorii de 4 miliarde de lei

Mai sunt doar 3 județe din România unde venitul a crescut mai puțin ca în București. Zona București-Ilfov e peste media Europeană. Dacă te uitai la realizări, aproape zero, în realitate Gabriela Firea din cauza investițiilor masive făcute în media, imaginea a contat enorm.

ADVERTISEMENT

Problema nu e la media, ce media ar refuza publicitate. Problema este că reclama nu e corectă, una din companiile care face reclamă e consilier PMB. Faci reclamă dacă ești în piață concurențială. Compania consolidări PMB are contracte de la Primărie, de ce își face reclamă.

Nu poți pe bani publici să faci asta. Erau două reclame, aia cu parcarea și aia cu consolidări PMP, Biroul Electoral Municipal a decis că nu e corectă reclama.

ADVERTISEMENT

Cum să faci reclamă pe un proiect pe care urmează să-l faci. Eu nu cred că oamenii votează ce va face, ci ce a făcut. Pe baza studiilor am tras această concluzie”, a declarat Ludovic Orban.

Lui Orban nu i-a fost ușor să convingă PNL să-l susțină pe Nicușor Dan

Premierul a explicat că nu a fost ușor să-și convingă colegii din partid să-l susțină pe Nicușor Dan, în condițiile în care actualul primar general era candidat independent.

ADVERTISEMENT

„N-a fost simplu să ajungem la înțelegere, să conving PNL să accepte candidat care nu e în PNL și să ajungem la candidat comun care să fie sprijinit și de USR-PLUS.

Decizia luată a fost o decizie extrem de gândită, eram convinși că USR-PLUS nu avea cum să nu-l susțină pe Nicușor Dan.

S-a reproșat că nu e cu vocea baritonală, că nu e vehement, dar el e om decent, nu a promis nimic care nu e realizabil. Unii îi ziceau de ce nu faci domnule mai mult? A venit cu un program onest, program pe care s-a concentrat pe obiective, a reușit să câștige în condiții dificile. Ne-am bătut cu toată administrația Bucureștiului care are zeci de mii de angajați și clienți.

La Primăria București datoriile sunt de 4 miliarde de lei! Cine știe câte datorii ascunse sunt acolo?”, a declarat Orban la B1 TV.

ADVERTISEMENT