Carousel hot news

Tribunalul a făcut anunţul! Află dacă Rapid a intrat în FALIMENT

UPDATE 11:07 / Rapid a scăpat, pentru moment, de emoţii. Tribunalul a amînat o decizie privind aprobarea noului plan de reorganizare pentru 20 mai 2016....
Autor: Răzvan Scarlat | 04.03.2016 | 11:09
Tribunalul a făcut anunţul! Află dacă Rapid a intrat în FALIMENT

UPDATE 11:07 / Rapid a scăpat, pentru moment, de emoţii. Tribunalul a amînat o decizie privind aprobarea noului plan de reorganizare pentru 20 mai 2016.

Rapid va afla vineri, 4 martie, dacă intră sau nu în faliment. În faţa magistraţilor, conducerea giuleştenilor va prezenta noul plan de reorganizare a clubului aflat în insolvenţă încă din decembrie 2012. FANATIK.RO a luat legătura cu Valerii Moraru, patronul alb-vişiniilor, care a dezvăluit care este situaţia actuală a Rapidului.

“În mod normal şi din ce informaţii am eu, se va da o nouă amînare. Aşa este şi normal. Avem un nou administrator special, care trebuie să se pună la curent cu toate actele. Pe 28 martie avem o adunare generală şi atunci se vor discuta mai multe lucruri”, a spus Moraru.

“Rapid are datorii totale de 2.8 milioane de euro”

Patronul Rapidului a vorbit şi despre situaţia financiară a grupării giuleştene. “În prezent, avem datorii de 2.8 milioane de euro, aproximativ 12.5 milioane de lei. Pe unele le-am şi contestat. Dintre aceştia, nouă milioane sînt datorii la fisc pe care vrem să le reeşalonăm pe doi ani. Ar trebuie să ne fie acceptată cererea pentru că interesul statului este să-şi recupereze banii. Aşa, dacă intrăm în faliment cum îi mai primeşte? Sînt optimist! Chiar acum cîteva minute am trimis unor potenţiali investitori mai multe acte. Dacă se vor decide să vină alături de noi, atunci banii lor vor reprezenta un bonus”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!