Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Datoriile uriașe cu care FCU Craiova a plecat la drum în Liga 4: „Societatea pe care erau sigla și palmaresul a intrat în faliment!”

FCU Craiova a plecat cu datorii uriașe din Liga 4, atunci când s-a reînființat, iar acestea nu au fost plătite de familia Mititelu, care a pierdut palmaresul, sigla și marca.
29.05.2024 | 16:37
Datoriile uriase cu care FCU Craiova a plecat la drum in Liga 4 Societatea pe care erau sigla si palmaresul a intrat in faliment
Universitatea Craiova, datorii uriașe la înființare / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Preda a fost invitatul lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre FCU Craiova 1948. Emisiunea poate fi văzută pe website, în direct, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Datorii uriașe la înființare

Andrei Preda, fost lider de galerie la FCU Craiova 1948, a spus că echipa a pierdut tot din cauza datoriilor. „Gogoașă“ îl învinuiește pe Mititelu pentru situația în care s-a ajuns, aceea ca CS Universitatea Craiova să fie recunoscută oficial.

ADVERTISEMENT

„La noi a fost o problema, am plecat cu 15 milioane datorii, făcute de Mititelu. Nu făcute de Staicu sau Nețoiu. El a promis că va plăti, e normal să intre în faliment și să se dizolve societatea. Noi am plecat din Liga 4 cu promisiunea că va câștiga procesul definitiv.

Au trecut anii. E societatea care s-a desființat în 2013. Cine a fost patron când a fost echipa dezafiliata? Cu cine a intrat în faliment societatea? L-a pierdut (n.r. palmaresul). Nu a plătit datoriile făcute de el. Nu este normal, dacă ai jucător să îi plătești?

ADVERTISEMENT

El nu a plătit jucătorii, când a venit Pițurcă a plătit 6-7 luni. Echipa nu era programată dacă nu plătea Soava bani. Societatea pe care era palmaresul, sigla și numele au intrat în faliment. Au dispărut.

Chiar el a avut o manevră cu jucătorii străini, pe care i-a pus să se înscrie la masa credală și să facă memoriu la FIFA, când echipa promova în Liga 3, ca să fie cunoscut. Echipa a plătit datorii la FIFA.

ADVERTISEMENT

El nu și-a plătit toate datoriile, a plătit doar o parte pentru a fi recunoscut la FIFA. La FIFA a fost recunoscut atunci, dar trebuie să te iei după regulile din țara ta. Tu, dacă ai primit în instanța că nu mai ai sigla, nu mai ai nume, nu mai ai palmares..“, a spus Andrei Preda, în exclusivitate.

Adrian Mititelu continuă și în Liga 2

Adrian Mititelu, care inițial era în dubii cu echipa, a declarat că va continua și în Liga a 2-a. FCU Craiova a retrogradat, dar asta nu îl sperie pe oltean, care își propune revenirea rapidă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a declarat foarte scurt că echipa va conținuă, cu gândul imediat de promovare: „NU VOM CEDA! VOM REVENI RAPID ÎN SUPERLIGA!”, a spus Adrian Mititelu.

Datoriile uriașe cu care FCU Craiova a plecat la drum în Liga 4

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României