ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ameninţările unui PATRON: “Dau în judecată FRF! Am pierdut 32 milioane de euro!”

Adrian Porumboiu a hotărît să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal deoarece a pierdut peste 32 de milioane de euro ca urmare a retrogradării lui FC Vaslui....
Autor: Răzvan Scarlat | 22.07.2014 | 11:08
Ameninţările unui PATRON:

Adrian Porumboiu a hotărît să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal deoarece a pierdut peste 32 de milioane de euro ca urmare a retrogradării lui FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Paradoxul este că Vasluiul avea o situaţie financiară mult mai bună decît alte zece echipe care au rămas în prima ligă. Vasluiul avea jucători în valoare de 8.5 milioane de euro, la care dacă adăugăm drepturile de televizare se ajunge la 11 milioane. Cu aceşti bani cred că se puteau plăti dările la stat şi către jucători. Fotbaliştii au plecat liberi de contract, nu ştiu ca oficial să se fi luat vreo sumă în schimbul lor. Dar cineva a dorit ca Vasluiul să dispară. Şi de vină este acelaşi Duru. Voi da în judecată Federaţia Română de Fotbal. Cineva de acolo a avut interesul ca acest club să fie spulberat. Am investit peste 32 de milioane de euro în Vaslui, bani pe care i-am pierdut”, a spus Porumboiu la Sport.ro.

Fostul arbitru internaţional este de părere că nici un om de afaceri nu mai este tentat să investească în fotbalul românesc. „Nici un investitor adevărat nu poate avea încredere în actuala Federaţie. Va fi o nouă Daciadă. Vor rămîne echipe ale primăriei, consiliilor locale. Burleanu se lasă sfătuit de oameni care nu au nici o legătură cu fotbalul”, a spus Porumboiu.

ADVERTISEMENT

poza-porumboiu-640x400\

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!