Daum, aproape de Şumi: “Sînt aici să ajut cu ce pot!”

Selecţionerul echipei naţionale, Christoph Daum, a dezvăluit că a încercat să-l ajute pe Marius Şumudică în privinţa suspendării pe care antrenorul Astrei a primit-o pentru că a pariat.

“Sînt aici să ajut cu ce pot. Inclusiv pe antrenorii din Liga I, sînt deschis. E păcat că Şumudică trebuie să stea în tribună şi nu pe bancă, absenţa lui Şumudică e un handicap pentru Astra. M-aş bucura dacă l-aş putea ajuta pe Şumudică să-şi reducă sancţiunea.

Sincer, acum e prea tîrziu. Nu am înţeles de ce nu a fost suspendat din iunie. Am întrebat la FRF, am încercat să-l ajut să fie din nou alături de echipă. El a construit echipa şi e foarte importat să ţină echipa unită.

E un mare dezavantaj atît pentru el, cît şi pentru echipă. Am vorbit cu el despre cazul lui, în calitate de coleg am încercat să-l ajut. Am discutat la FRF dacă e vreo posibilitate să fie redusă suspendarea, dar mi s-a spus că s-a făcut asta deja şi că i-a fost aplicată sancţiunea minimă. Îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult!”, a declarat Daum.