Daum caută talente! A urmărit meciurile naţionalelor U17 şi U19. Ce concluzii a tras selecţionerul

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
10/08/2016, 09:50
Daum caută talente! A urmărit meciurile naţionalelor U17 şi U19. Ce concluzii a tras selecţionerul

“Avem cîţiva jucători cu potenţial. Cred că a fost pentru prima dată cînd selecţionerul a intrat în vestiarul lor şi le-a transmis cîteva cuvinte fiecăruia. Am discutat cu fiecare individual, cu toată echipa, dar şi cu staff-ul tehnic pentru că sîntem un tot unitar, reprezentăm fotbalul românesc. Pînă şi cei mai importanţi jucători au început de la echipele mici” a declarat antrenorul german.

România începe cursa pentru calificarea la Mondialul din Rusia pe 4 septembrie. Tricolorii vor întîlni Muntenegru pe Cluj Arena, iar Cristoph Daum pregăteşte intens confruntarea.

“În prezent colectăm informaţii. Am fost săptămîna trecută în Italia, am văzut cîţiva jucători acolo. Continuăm să ne interesăm şi să vorbim cu jucătorii. Nu m-am întîlnit cu Radu Ştefan. Nu era în Italia şi nu m-am putut întîlni cu el. Cu siguranţă voi merge şi în alte ţări pentru a vorbi cu jucătorii români. Ştiu însă că fiecare jucător va fi la fel de motivat pe cît sunt şi eu şi vom da totul. Ne vom atinge cele mai înalte limite pentru România şi vom încerca să obţinem cel mai bun rezultat, victoria” a mai spus Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×