Daum, clauze de comunicare stipulate în contract! “Nu i s-a părut ciudat”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
19/07/2016, 20:30
Daum, clauze de comunicare stipulate în contract! “Nu i s-a părut ciudat”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit despre unele clauze de comunicare pe care Christoph Daum le are stipulate în contract. Federaţia vrea să evite astfel problemele avute în trecut cu ceilalţi selecţioneri:

“Comunicarea este importantă. Cînd am făcut contractul cu Daum, acest contract are băgate de noi 15 puncte în legatură cu partea de comunicare. Am văzut ce am păţit înaintea dînsului şi atunci am stabilit din start.

Concret, pur şi simplu reguli de comunicare cu media, cu fanii, cu sponsorii, cu partenerii. Domnul Daum le-a citit şi nu i s-a părut nimic ciudat. A mai taiat, a mai adăugat, evident ca sînt nişte reguli.

Christoph Daum are programul făcut pe ore pentru primul cantonament. Ce se întîmplă în fiecare oră în primul cantonament al naţionalei pentru meciul cu Muntenegru”, a spus Vochin.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×