Daum debutează oficial ca selecţioner cu Muntenegru! Preţurile biletelor

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
08/08/2016, 14:04
Daum debutează oficial ca selecţioner cu Muntenegru! Preţurile biletelor GALERIE FOTO

România şi Muntenegru se vor înfrunta, pe 4 septembrie, pe Cluj Arena în prima partidă din grupa E de calificare la Campionatul Mondial din Rusia. Biletele vor fi disponibile începînd de luni, 8 august, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Acestea vor putea fi achiziţionate prin plata cu cardul şi ramburs. De precizat că singura variantă prin care suporterii îşi pot alege locul pe stadion este cea online. Partida va fi prima oficială pentru Christopf Daum ca selecţioner al echipei naţionale.

Preţurile biletelor la meciul România – Muntenegru sînt:

Peluze: 35 RON

Tribuna I: 150 RON

Tribuna II: 100 RON

Family Zone: 100 RON

VIP Etaj 3: 500 RON

VIP Etaj 4: 400 RON

De asemenea, începînd de luni, 29 august, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la casieriile Cluj Arena, după următorul program:

Luni – Vineri / 11:00 – 19:00

Sîmbătă / 11:00 – 17:00

Duminică / 11:00 – 21:45

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×