Concluzia presei din Germania, după îndepărtarea lui Daum: ”A avut mari probleme cu mass media din România”

George Heisu   
în Fotbal intern
15/09/2017, 10:45
Concluzia presei din Germania, după îndepărtarea lui Daum: ”A avut mari probleme cu mass media din România”

Deşi se aştepta ca antrenorul Christoph Daum să fie îndepărtat de la cârma naţionalei României după campania slabă de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, presa din Germania s-a arătat surprinsă de motivele invocate de antrenorul în vârstă de 63 de ani, în legătură rezilierea contractului cu Federaţia Română de Fotbal, care a avut loc joi.

Concluzia jurnaliştilor din ţara natală a fostului selecţioner a fost aceea că Daum a întâmpinat probleme serioase din cauza mass-mediei române. Două dintre cele mai importante publicaţii din Germania au notat în acest sens. În aceste condiţii, ratarea calificării la Mondialul din Rusia pare să fi devenit un motiv secundar, ca şi fricţiunile din ultimul timp dintre tehnician şi oficialii FRF. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Daum, atacat constant de jurnaliştii români

”Christoph Daum a demisionat din funcţia de selecţioner al României. De câteva luni se află într-un război cu jurnaliştii români, care l-au atacat constant. La rândul lui, i-a acuzat pe reprezentanţii mass-media de lipsă de respect şi că scriu minciuni”, au notat cei de la Spiegel.

“Fostul antrenor al lui Stuttgart a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Rusia şi a fost demis. A avut mari probleme cu mass media din această ţară”, au considerat nemţii de la n-tv, completaţi de Kicker: “După un an şi două luni, totul s-a terminat. Contractul i s-ar fi încheiat în decembrie 2017, însă valul de critici din ultimele săptâmâni a dus la rezilierea prematură a contractului”. Federaţia Română de Fotbal s-a despărţit oficial de Christoph Daum, anunţul fiind făcut chiar de site-ul oficial al FRF, care susţine şi că staff-ul cu care a lucrat germanul va rămâne în funcţie până la numirea unui nou selecţioner. Sigur este că până vinerea viitoare, pe 22 septemrbie, trebuie să se lămurească numirea noului antrenor al naţionalei, iar documentele să fie suspuse aprobării în Comitetul Executiv din ziua respectivă.

Închide ×