Un oficial FRF a aruncat BOMBA: "I-am sugerat lui Daum să-şi dea demisia" Ce variante de înlocuire a propus

FRF, echipa naţională, CM 2018, Christoph Daum

Marcel Puşcaş, oficial al FRF (Federaţia Română de Fotbal), a vorbit despre situaţia lui Christoph Daum, selecţionerul neamţ care trebuia să ducă România la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Fostul fotbalist susţine că i-a sugerat lui Christoph Daum să-şi dea demisia de pe banca tehnică a naţionalei Românei şi a propus două nume pentru înlocuirea selecţionerului neamţ: Gheorghe Hagi şi Mircea Lucescu, dar crede că cel din urmă este foarte greu de adus.

DAUM ECHIPA NAŢIONALĂ. A oferit variante pentru înlocuirea lui Daum

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real


Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Daum, raportat la banii pe care îi încasează, cu numărul de puncte pe care îl avem, faceţi dumneavoastră un calacul, puneţi în balanţă treaba asta. Nu despre Daum e vorba aici, e vorba despre un principiu. Pe cel care îţi face o pagubă, dacă ai o firmă privat şi îşi face o pagubă de câteva milioane de euro, profesională, din neglijenţă, datorită altor factori, te desparţi, dacă eşti un manager adevărat. Mai sunt patru etape din această grupă.

Eu i-am sugerat să poată să îşi dea demisia, nu neapărat să fie demis. Da, şi de ce nu? Ca să îi lase locul altui antrenor să pregătească viitoarea campanie, pentru că altfel, ne trezim că nu ne calificăm nici la Euro 2020. Mircea Lucescu? Foarte greu, imposibil de adus, dar nu neapărat trebuie să-l aduci pe Lucescu. Mircea Lucescu este o piatră prea grea pentru posibilităţile FRF, sau cred că oricărei Federaţii de est europene, cu excepţia Rusiei sau a Ucrainei, prin cei doi, trei oameni cu bani din Ucraina", a spus Marcel Puşcaş la Dolce Sport.

Christoph Daum a fost adus de Răzvan Burleanu la echipa naţională a României în luna iulie a anului 2016, după eliminarea "tricolorilor" de la Campionatul European din Franţa. Acesta a fost înlocuitorul lui Anghel Iordănescu. 

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004