Hagi şi Daum, UNIŢI: “Lucrăm la generaţia viitoare!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
23/07/2016, 09:35
Hagi şi Daum, UNIŢI: “Lucrăm la generaţia viitoare!” GALERIE FOTO

UPDATE, ora 09.35/ Christoph Daum a fost prezent vineri la partida dintre FC Voluntari şi FC Viitorul, iar, la final, Gică Hagi a vorbit în termeni laudativi despre selecţionerul echipei naţionale: “Un selecţioner străin, experimentat, care a cîştigat în Europa şi în fotbalul mare. Ne ştiam din Turcia, ne-a făcut placere că ne-am revăzut.”

La rîndul său, Daum a declarat: “Hagi face o treabă excelentă cu jucătorii tineri. Am văzut foarte mulţi fotbalişti cu potenţial. Investeşte foarte multă energie şi bani în acest proiect. Iubeşte acest sport şi asta e un lucru foarte important pentru viitorul fotbalului românesc.

E un prieten apropiat de-al meu. Am vorbit despre momentele fantastice pe care le-am petrecut împreună în Turcia, chiar şi despre perioada Generaţiei de Aur. Lucrăm la o generaţie viitoare.”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ora 18:08 / Selecţionerul României, Cristoph Daum, este prezent la Voluntari, unde va asista la prima partidă din actualul sezon al Ligii 1. Germanul s-a întîlnit cu antrenorul celor de la Viitorul, Gheorghe Hagi, iar cei doi au purtat o discuţie de cîteva minute înainte de startul partidei. Hagi şi Daum s-au duelat şi în Turcia, în 2005, cînd românul o antrena pe Galatasaray, iar  neamţul era la Fenerbahce. “Regele” s-a impus categoric în finala Cupei Turciei, scor 5-1.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale, a salutat faptul că patru jucători români care au evoluat la turneul final din Franţa şi-au găsit noi echipe.

Cristi Săpunaru a semnat cu Astra, Florin Andone cu Deportivo La Coruna, Gabi Torje cu Terek, în timp ce Alexandru Chipciu a parafat o înţelegere cu Anderlecht.

“Primul gînd este acela că poate s-ar fi putut găsi oferte mai bune, dar cel mai important este ca toţi aceşti jucători să se identifice cu noile echipe, să se simtă bine, să trăiască acolo, să joace acolo. Din punctul meu de vedere, cel mai important este ca ei să joace în mod regulat.

Sper ca toţi să-şi îndeplinească propriile ţeluri, dar şi obiectivele cluburilor. Cred că avem antrenori excelenţi în prima ligă din România, ceea ce înseamnă că şi jucătorii vor fi la un nivel foarte ridicat.

Pentru mine, este foarte important să ştiu că am colegi buni aici, în prima ligă, care vor face tot ce ţine de ei pentru a aduce jucătorii la un nivel optim”, a spus Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×