Daum, impresionat de un antrenor român: “Este fantastic!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
27/07/2016, 09:01
Daum, impresionat de un antrenor  român: “Este fantastic!”

Christoph Daum a declarat că locul său ar putea fi ocupat peste doi ani, dacă el nu o să mai fie, de Ionuţ Badea pentru că ar fi suficient de pregătit pentru postul de selecţioner.

“Sper să fie un antrenor român, îl am acum colaborator pe Ionuţ Badea, un antrenor român fantastic, va fi pentru mult timp mîna mea dreaptă, poate creşte şi învăţa foarte multe”, a spus Daum.

Daum a avut un cuvînt de spus şi despre evoluţia jucătorilor cît timp el o să fie selecţioner: “În acest timp scurt, nu o să crească jucători în copac, ca să-i putem culege! E un timp scurt, cred că majoritatea jucătorilor vor rămîne aceiaşi din Franţa. Şi eu aş fi fost mai liniştit dacă puteam spune: “Ok, 2018 e un bonus, iar obiectivul e Campionatul European din 2020, care e şi aici”, dar, din cauza criticilor, vom vedea cum va decurge colaborarea şi vom decide după 2018 dacă are rost să continuăm sau dacă îi voi face loc altuia.”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×