Daum, lăudat: “E un antrenor exigent!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
21/08/2016, 09:15
Daum, lăudat: “E un antrenor exigent!”

Olaf Marschall, fostul internaţional neamţ, care a fost prezent la partida dintre Dinamo – Voluntari, scor 3-1 pentru a vedea jucătorii celor două echipe a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului selecţioner al naţionalei, Christoph Daum.

“Va fi o experienţă puternică pentru jucătorii naţionalei, în special pentru cei din campionatul intern, care n-au avut încă ocazia să evolueze la un club peste hotare. Daum e un antrenor exigent şi eşti prietenul lui numai dacă dai dovadă de o disciplină de fier.

Va avea primul meci peste două săptămîni, contra Muntenegrului, şi vom vedea atunci cum va arăta startul României, dar să nu vă aşteptaţi ca Daum să fie un vrăjitor. Cu el pe bancă, dacă jucătorii îi respectă cerinţele, puteţi cîştiga însă toate partidele din preliminarii”, a spus Marschall.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×