Fotbal intern

Christoph Daum nu l-a uitat pe Torje. Ce i-a răspuns neamţul!

Christoph Daum a reacţionat la acuzele care i le-a adus internaţionalul, Gabi Torje într-o intervenţie la un post de televiziune. "Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care...
07.09.2017 | 18:17
Christoph Daum nu la uitat pe Torje Ce ia raspuns neamtul
ADVERTISEMENT

Christoph Daum a reacţionat la acuzele care i le-a adus internaţionalul, Gabi Torje într-o intervenţie la un post de televiziune. “Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care au mereu un cuvânt de spus, nu mă refer la personalitate sportivă, mă refer la cei care mai vorbesc cât de cât. Adică, dacă-ţi mai place să faci o glumă, să mai vorbeşti la un antrenament, nu e bine. Lui nu i-au plăcut genul ăsta de jucători şi i-a eliminat pe rând”, a spus acesta.

Dar replica selecţionerului României, Christoph Daum nu s-a lăsat prea mult aşteptată, iar acesta a intervenit şi a pus lucrurile la punct. “Am legat o sfoară de autocar şi le-am spus jucătorilor: “Hai să vedem dacă putem să mişcăm autocarul împreună!” Acest exerciţiu a avut un efect pozitiv asupra echipei şi am făcut unul dintre cele mai bune meciuri, cu Danemarca. A fost o experienţă motivaţională”, s-a apărat Daum, într-un interviu pentru Stuttgarter Nachrichten.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! 


Daum: “Nu a fost nimic adevărat!”

În continuare, Daum a dorit să îi răspundă şi lui Gabriel Torje cel pe care nu l-a mai convocat de câteva meciuri la echipa naţională a României. ““Nu e nimic adevărat! Întotdeauna le-am cerut jucătorilor să vorbească. O echipă care vorbeşte e una care trăieşte. Asta este concepţia mea şi vă repet că nu este nimic adevărat din ce a spus acest fotbalist”, a încheiat Daum.

“La Victor Piţurcă atmosfera era mai bună!”

Gabi Torje a făcut o comparaţie între Daum şi Victor Piţurcă. “Şi la Victor Piţurcă atmosfera era bună, deşi poate din afară se vedea altceva. Aţi văzut cu nea Piţi un jucător care să spună că nu mai vrea la naţională, în afară de Radu Ştefan? Sau să plece supărat sau să iasă la declaraţii după meci că trebuie să facem ceva că nu e posibil să fim făcuţi într-un fel sau altul? Nu aţi văzut niciodată, chiar dacă lumea spunea că nea Piţi ne ţinea din scurt”, a spus Torje.