Daum, pe urmele românilor din Rusia: “M-a sunat!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
26/07/2016, 08:45
Daum, pe urmele românilor din Rusia: “M-a sunat!”

Gabi Torje s-a transferat în această vară în Rusia, la Terek Groznîi, acolo unde evoluează un alt jucător român, Gicu Grozav. Mijlocaşul a fost deja contactat de selecţionerul Christoph Daum:

“Un rol foarte important în decizia mea l-a avut şi Gicu Grozav. Am vorbit cu el şi mi-a zis că e totul ok şi sînt o echipă cu pretenţii.

Sper să învăţ limba şi în 2018 să fim acolo, să fim la Mondiale, în ţara în care eu am ales să joc în următorii 3 ani. Am vorbit cu selecţionerul, m-a sunat şi m-a întrebat cînd începem, cînd avem primul meci, cînd joc, pentru că vrea să vină cu cei de la Federaţie să mă urmărească“, a spus Torje.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×