Daum se pregăteşte de debut: “Jucătorii trebuie să dea totul!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/08/2016, 09:03
Daum se pregăteşte de debut: “Jucătorii trebuie să dea totul!”

Christoph Daum a fost în tribune la partida Viitorului cu Gent, de la Ovidiu. Selecţionerul României a remarcat cîţiva tineri jucători ai lui Hagi şi a vorbit despre debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

“Nu contează dacă vom fi pregătiţi pentru meci. Credeţi că putem anula meciul? Trebuie să jucăm şi să fim în cea mai bună formă. Trebuie să folosim jucătorii care sînt disponibili şi ei trebuie să dea totul pe teren. Trebuie să scoată cel mai bun rezultat.

Am văzut cîţiva tineri talentaţi ai Academiei Gheorghe Hagi. Este un exemplu fantastic nu numai pentru România, ci şi pentru Europa. Este remarcabil felul în care se formează personalitatea jucătorului atît pe teren, cît şi în afara lui. A fost o plăcere să văd această echipă tînără jucând împotriva unei echipe experimentate, chiar dacă Gent a avut doar 4 titulari obişnuiţi în primul 11.

Sper că în viitor putem folosi mulţi dintre aceşti jucători. În acest moment, au nevoie de timp pentru a se dezvolta ca jucători. Nu vreau să dau nume. Am văzut 2-3 jucători care se pot integra în echipa naţională. Asta nu înseamnă că ar trebui să fie în primul 11 de la început. Sînt aici să văd ce mentalitate au. Fotbalul are legătură şi cu condiţia fizică şi am văzut şi aici cîţiva jucători”, a spus Christoph Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×