Fotbal international

David Bechkam divorțează de Victoria?! Fostul “galactic” recunoaște: “Relația e complicată”

20.10.2018 | 19:25
David Bechkam divorteaza de Victoria Fostul galactic recunoaste Relatia e complicata
ADVERTISEMENT

David și Victoria Beckham s-au aflat tot timpul în lumina reflectoarelor. Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani, iar în ultima vreme au început să apară tot mai multe informații potrivit cărora relația lor ar începe să “scârțâie”, în presă vorbinde-se și despre un posibil divorț. David și Victoria Beckham au vorbit recent despre relația lor, iar dacă fostul “galactic” a părut că nu exclude să divorțeze de Victoria, fosta membră a trupei Spice Girls a fost ceva mai optimistă.

sătoria mea cu Victoria Beckham este complicată. Am învățat multe lucruri în ultima vreme. Când ești căsătorit de atât de mult timp, înveți că ai multe de făcut. Eu și Victoria ne cunoaștem mai bine decât oricine și atunci când ne confruntăm cu probleme împreună, vorbim deschis despre asta”, a declarat David Beckham pentru The Sunday Project, în momentul în care a fost întrebat dacă divorțează de Victoria.

ADVERTISEMENT

David Beckham divorțează de Victoria?!

De partea cealaltă, Victoria Beckham pare mai optimistă cu privire la relația cu fostul star de la Real Madrid. Oamenii vorbesc despre relația noastră de 20 de ani, iar David și cu mine am învățat să ignorăm lucrurile fără valoare. Amândoi realizăm faptul că suntem mai puternici împreună decât singuri. Este vorba despre spiritul de familie și credem că asta este cheia”, a declarat Victoria.

David Beckam a stat de-a lungul timpului în lumina reflectoarelor, însă nu s-a evidențiat prin petreceri și scandaluri, cum au făcut alți colegi de-ai lui din aceeași generație, ci mai degrabă prin relația pe care o are cu Victoria. Fostul star a rămas în atenția presei și după retragerea din fotbal, între timp investind într-un club din Statele Unite ale Americii, pentru care a primit licența să joace în MLS din 2020. Britanicul este hotărât să oferteze jucători cu nume grele care joacă pentru granzii Europei, precum Messi, Ronaldo sau Griezmann.

ADVERTISEMENT