Fotbal international

David Beckham a ratat primul meci din istoria Inter Miami! A preferat să fie alături de soția Victoria la o prezentare de modă

16.02.2020 | 15:33
David Beckham a ratat primul meci din istoria Inter Miami A preferat sa fie alaturi de sotia Victoria la o prezentare de moda
ADVERTISEMENT

David Beckham a ratat primul meci din istoria echipei sale, Inter Miami. Fostul internațional englez a preferat să fie alături de soția sa Victoria, la o prezentare de modă organizată la Londra.

Înfrâgere pentru Inter Miami în primul meci din istorie

Inter Miami a început cu stângul sezonul pre competițional. Fotbaliștii lui Beckham au fost învinși într-o partidă amicală de Philadelphia Union, scor 1-2. Jurnaliștii the la The Sun menționează că partida a fost urmărită de „o mână de fani”.

ADVERTISEMENT

Beckham nu a fost interesat de meciul amical disputat de echipa sa și a preferat să fie alături de familie la Londra, pentru o prezentare de modă a Victoriei Beckham.

David s-a lăudat pe Instagram cu momentul, publicând o poză alături de copiii săi cu mesajul: „Bebelușii mei arată destul de cool”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Show time @victoriabeckham .. My babies looking pretty cool right now ♥️ @cruzbeckham @romeobeckham #HarperSeven we miss you @brooklynbeckham ♥️ #VBAW20

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham) pe

Super sponsorizare pentru Inter Miami

Inter Miami nu este deocamdată o forță de luat în seamă în MLS, însă David Beckham se asigură că în următorii ani echipa sa nu va avea adversar. Un prim pas a fost semnarea unui contract de sponsorizare cu Qatar Foundation, în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro.

David Beckham a rămas în relații bune cu lumea arabă după experiența de la PSG și profită de faptul că arabii țin cu orice preț să-și facă o imagine bună în SUA.

ADVERTISEMENT

Neymar promite că va semna cu Inter Miami, peste 10 ani

Super starul brazilian al lui PSG, Neymar, a promis încă de pe acum că va semna pe final de carieră cu echipa patronată de David Beckham. Semn că Inter Miami va deveni cu siguranță o forță în Major League Soccer.

I-am spus că într-o zi voi juca acolo. Am deja un contract cu David. În câțiva ani voi fi acolo, vom fi împreună. Este președintele meu”, a explicat Neymar.

ADVERTISEMENT

Beckham, dat în judecată de Inter Milano

Situația nu e tocmai roz pentru echipa lui David Beckham, în condițiile în care Inter Milano l-a acționat în judecată pe fostul star englez, pe motiv că folosește fără drept numele de „Inter”.

Beckham s-a apărat și susține că există în lume mai multe echipe cu această denumire, însă a pierdut în primă instanță. Cel mai probabil, Beckham va fi nevoit să-și schimbe denumirea echipei care va debuta în MLS contra celor de la LA Galaxy în 14 martie 2020.

Inter Miami va evolua pe un super stadion de 25.000 de locuri, special construit pentru echipa lui Beckham.

  • 40 milioane de euro e valoarea lotului lui Inter Miami
  • 10 milioane de euro e valoarea lui Rodolfo Pizzaro, cel mai scump jucător din lotul lui Inter Miami

 

ADVERTISEMENT