Fotbal international

David Beckham anunță transferuri de top din Europa la Inter Miami

05.10.2018 | 13:51
David Beckham anunta transferuri de top din Europa la Inter Miami
David Beckham anunță transferuri de top din Europa la Inter Miami

David Beckham vrea să facă performanță în fotbal, însă nu în Europa, ci în Statele Unite ale Americii, acolo unde este patron de club. Inter Miami va primi licența pentru a juca în prima ligă din SUA în anul 2020, iar britanicul vrea să facă transferuri de top din Europa. Beckham vrea jucători care să nu se pregătească pentru retragere, ci care mai pot juca fotbal vreme de câțiva ani.

Beckham s-a transferat în MLS la vârsta de 31 de ani și caută acum jucători cu atribute asemănătoare cu ale lui. Are timp suficient să se gândească până când va primi dreptul de a activa în prima ligă, iar numele lui Messi a fost deja vehiculat ca posibilă lovitură de imagine pentru clubul american. Vânzările de tricouri inscripționate cu numele lui Lionel Messi au explodat în ultima perioadă în Statele Unite și nu este exclus să îl vedem pe starul argentinian în tricoul lui Inter Miami când acesta va avea vârsta de 34 de ani.

David Beckham vrea doar transferuri de top la Inter Miami

Oficialii americani știu însă că va fi foarte greu să obțină semnătura jucătorului de la Barcelona, așa că inspectează piața cu mare atenție. În plus, sud-americanul a declarat că vrea să se retragă din activitate la gruparea catalană. În aceste condiții, Cristiano Ronaldo ar putea reprezenta lovitura de imagine de care Beckham are nevoie, mai ales că ultimele teste fizice date de portughez au arătat că are vârsta biologică a unui jucător profesionist de 20 de ani. Asta înseamnă că, dacă nu se accidentează, mai poate juca fotbal ani buni.

Un alt jucător care ar putea ajunge a Inter Miami este Radamel Falcao. Columbianul a jucat până acum la River Plate, Porto, Atletico Madrid și AS Monaco, fiind împrumutat la Manchester United și Chelsea. Conaționalul său James Rodriguez este o altă țință pentru echipa lui Beckham.

Antoine Griezmann are cele mai mare șanse să facă pasul spre fotbalul din SUA. “Dacă Beckham mă vrea la echipa lui, mă voi duce. Vreau să îmi închei cariera în SUA. Încă nu știu dacă va fi Miami sau Los Angeles”, a declarat francezul la scurt timp după ce fostul internațional englez a preluat-o pe Inter Miami.

Theo Walcott are 30 de ani, iar în momentul în care trupa lui Beckham va intra în MLS va fi perfect pentru aventura în SUA. Are viteză, tehnică și simțul porții dezvoltat și ar putea exploda în cazul în care ar juca alături de un alt jucător de top. Rămâne de văzut pentru ce jucător va opta David Beckham.