Fotbal international

David Beckham, de la ambasador al Cupei Mondiale, la colindător. Cum l-a surprins Victoria: „Te-ai luptat cu acea notă înaltă!”. Video

David Beckham, ambasadorul Cupei Mondiale din Qatar, a fost surprins de Victoria, soția sa, în timp ce fredona colinde.
01.12.2022 | 18:10
David Beckham de la ambasador al Cupei Mondiale la colindator Cum la surprins Victoria Teai luptat cu acea nota inalta Video
David Beckham, de la ambasador al Cupei Mondiale, la cântăreț de colinde. Cum l-a surprins Victoria: „Te-ai luptat cu acea notă înaltă!”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

David Beckham a fost numit ambasadorul Cupei Mondiale din Qatar, iar patronul lui Inter Miami va primi o sumă considerabilă de bani din partea șeicilor. Victoria Beckham, soția fostului fotbalist, l-a surprins pe David cântând colinde și a imortalizat momentul pe Instagram.

Victoria Beckham, reacție savuroasă în timp ce David Beckham cânta colinde: „Te-ai luptat cu acea notă înaltă!”

Victoria Beckham a ținut să-l surprindă pe David Beckham și a reușit. Soția legendarului fotbalist de la Manchester United sau PSG l-a filmat în secret pe David Beckham în timp ce cânta melodia americană de succes „All I Want For Christmas Is You” de Mariah Carey.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul filmulețului, David Beckham a savurat o ceașcă de cafea și a fredonat piesa. Ulterior, fostul fotbalist englez și-a dat seama de intențiile soției sale, moment în care Victoria Beckham a reacționat ironic.

„Te-ai luptat cu acea notă înaltă, nu-i așa?”, a fost reacția Victoriei Beckham. Fostul fotbalist englez a replicat. „Ce faci?” , a întrebat David Beckham. În vârstă de 47 de ani, David Beckham a intrat în jocul soției sale și i-a demonstrat că se înșală, continuând să cânte și să atingă nota înaltă a piesei.

ADVERTISEMENT

David Beckham, criticat pentru că a acceptat să devină ambasador al Cupei Mondiale din Qatar

David Beckham a acceptat propunerea pusă pe masă a oficialilor qatarezi și a devenit ambasador al Cupei Mondiale din Qatar. Fostul internațional englez va încasa 150 de milioane de lire sterline în 10 ani.

Totuși, intențiile lui David Beckham de a accepta oferta șeicilor nu au fost privite cu ochi buni de fani din cauza naturii controversate a turneului final. Finanțatorul lui Inter Miami, echipa de fotbal americană, a fost nevoit să riposteze.

ADVERTISEMENT

„Azi est timpul să visăm. Qatar a visat să aducă un turneu de Cupă Mondială într-un loc în care nu a mai fost niciodată, dar nu este suficient să faci lucruri doar pe teren.

Terenul este o platformă pentru progres. Visurile pot deveni realitate. De aceea suntem aici! Împărtășim aceeași pasiune pentru fotbal și pentru a face lumea un loc mult mai tolerant”, a declarat David Beckham.

ADVERTISEMENT

David Beckham, dispus să o cumpere pe Manchester United, fosta sa echipă

Manchester United a fost scoasă la vânzare de familia Glazer care deține clubul, imediat după ce Cristiano Ronaldo și clubul de pe Old Trafford s-au despărțit. Principalii doritori de noi investiții și-au făcut apariția, iar presa britanică susține că printre cei dispuși să-i cumpere pe „diavolii roșii” se numără și David Beckham.

Totuși, fotbalistul lui Manchester United din perioada 1991-2003 nu poate să conducă singur formația de pe Old Trafford, însă și-ar putea adjudeca o parte semnificativă din acțiuni.

Alături de Manchester United, David Beckham a cucerit 14 trofee. În tricoul „diavolilor roșii”, fostul star englez a înregistrat 338 de meciuri, 85 de goluri și 109 pase decisive.

ADVERTISEMENT