Fotbal international

David Beckham face avere cu FIFA 21! Primeşte mai mulţi bani decât atunci când juca la Manchester United

23.11.2020 | 19:30
David Beckham face avere cu FIFA 21 Primeste mai multi bani decat atunci cand juca la Manchester United
ADVERTISEMENT

David Beckham va câștiga o sumă fabuloasă datorită noului joc FIFA 21. Fostul star al lui Manchester United va câștiga mai mulți bani decât a făcut-o pe teren ca fotbalist profesionist.

Fostul mare fotbalist al naționalei Angliei este ambasador FIFA 21 și revine pe coperta unuia dintre cele mai îndrăgite jocuri din istoria gaming-ului, după nu mai puțin de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Până de curând, fostul fotbalist era ambasador al rivalilor de la Pro Evolution Soccer (PES), dar englezul a schimbat taberele, așa cum a făcut-o și Neymar cu Nike și Puma.

David Beckham va câștiga cu FIFA 21 mai mulți bani decât a primit la Manchester United și PSG la un loc

David Beckham a dat un tun financiar după ce a devenit ambasadorul EA Games al jocului FIFA 21 și revine pe copertă după 23 de ani. Iar compania dă lovitura din punct de vedere al imaginii, după ce l-a „transferat” pe starul englez de la brand-ul rival.

ADVERTISEMENT

David Beckham este una dintre vedetele cu cel mai mare succes la public, iar sumele câștigate din contracte de publicitate rivalizează chiar cu cele ale lui Cristiano Ronaldo, Messi sau Neymar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Însă chiar și cineva atât de bogat și celebru precum David Beckham nu poate neglija suma fabuloasă pe care a reușit să o câștige fără ca măcar să intre un minut pe terenul de joc, mai ales că la Manchester United a semnat pentru o sumă derizorie în comparație cu acest contract.

ADVERTISEMENT

 

David Beckham va primi peste 13 milioane de euro ca ambasador al FIFA 21

David Beckham și-a rezolvat problema veniturilor pentru 2020 și 2021, după ce va câștiga aproape 14 milioane de euro în 12 luni ca ambasador al FIFA 21. Englezul va avea un „salariu”  de 287.000 de euro pe săptămână și peste un milion de euro pe lună (1,15 milioane). Ba mai mult, Beckham va primi această sumă în următorii trei ani de zile, cât este durata contractului agreat cu cei de la EA Sports, iar englezul nu a fost deloc impresionat de suma inițială oferită: 33,7 milioane de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

În cele din urmă, cele două părți s-au înțeles pentru o sumă totală de aproximativ 45 de milioane de euro, probabil cei mai ușori bani făcuți vreodată de David Beckham, așa cum remarcă și publicația The Mirror: „Este o lovitură de imagine pentru brand-ul Beckham și cei mai ușor bani produși în cariera sa”.

ADVERTISEMENT

Astfel, iubitorii jocului și fanii lui David Beckham vor putea din nou să „îl vadă pe englez pe teren” în tricoul lui Real Madrid (sezonul 2003/2004) cu ajutorul unui free card începând cu data de 15 ianuarie 2021. Beckham are cel mai mare scor în noul joc FIFA 21 pe poziția de mijlocaș central (92), dar poate fi folosit și în banda dreaptă, iar cele mai importante trei calități în joc sunt șutul (87), pasă (95) și driblingul (88 pct.)

ADVERTISEMENT