Sport

David Beckham, gest de mare campion! De ce şi-a cedat contul de Instagram unei doctoriţe din Ucraina

Contul de Instagram al lui David Beckham a fost preluat de un medic din Ucraina. Fostul jucătorul de la Manchester United a făcut anunțul oficial pe pagina sa.
21.03.2022 | 10:30
David Beckham gest de mare campion De ce sia cedat contul de Instagram unei doctorite din Ucraina
ADVERTISEMENT

În încercarea de a arăta realitatea dură a unităților medicale aflate în dificultate pe fondul războiului ruso-ucrainean, David Beckham și-a cedat contul unei doctorițe din Ucraina.

Anunțul lui David Beckham cu privire la contul său de Instagram

Fosta vedetă a lui Manchester United a adresat o rugăminte sinceră urmăritorilor săi în a sprijini cadrele medicale din Ucraina care lucrează în „condiții îngrozitoare”. El a lăudat-o pe șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Iryna, pentru „munca uimitoare” pe care o face în încercarea de a salva vieți.

ADVERTISEMENT

În descrierea videoclipului prin care și-a anunțat decizia, Beckham a scris: „Astăzi îi predau canalele mele sociale Irynei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască.

Mergeți la poveștile mele pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Iryna și lucrătorii din domeniul sănătății o fac pentru a salva vieți în Ucraina.

ADVERTISEMENT

Vă rugăm să oferiți tot ce puteți pentru a sprijini @UNICEF și oameni precum Iryna folosind linkul pentru donații din biografia mea”.

Activitatea Irynei pe contul lui David Beckham a început

În poveștile lui David Beckham s-au postat deja imagini despre activitatea Irynei de la maternitate. Medicul a explicat că, în prima zi a războiului, femeile însărcinate și mamele au fost evacuate la subsol.

ADVERTISEMENT

Ea a scris: „Din păcate, nu putem duce bebelușii aflați în terapie intensivă la subsol, pentru că se bazează pe echipamente de salvare”.

Apoi a continuat: „Primele zile au fost cele mai dificile. A trebuit să învățăm cum să lucrăm cu bombardamente și greve”.

ADVERTISEMENT

În altă postare de la story, Iryna a scris că ziua ei de lucru este „24/7”, aflându-se la spital toată ziua. De asemenea, ea a împărtășit povestea emoționantă a unei femei care a născut un băiețel. Bebelușul s-a născut în a doua zi de război cu probleme de respirație.

ADVERTISEMENT

„El este mai bine acum, dar casa familiei sale a fost distrusă și nu se pot întoarce”, a spus Iryna.

Ceea ce face Iryna împreună cu ai săi colegi este respectarea jurământului pe care l-au făcut în momentul în care și-au ales meseria. Ea a scris: „Probabil ne riscăm viața, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca”.

David Beckham a donat pentru nou-născuții din Ucraina

Atât David Beckham, cât și Victoria, soția sa, au donat un milion de lire sterline (1,19 milioane de euro) în sprijinul ucrainenilor, care cer ajutorul UNICEF în vreme de război.

Englezul, care a devenit ambasador al UNICEF în 2005, a îndemnat cei 71,2 milioane de urmăritori de pe Instagram să contribuie cu orice sumă pentru munca titanică a medicilor din Ucraina.

Potrivit The Sun, fostul căpitan al echipei Angliei donează sume enorme către organizația pe care o reprezintă. O sursă a declarat: „David strânge aproximativ cinci milioane de lire sterline pe an pentru a sprijini UNICEF”.

Apoi a continuat: „De-a lungul anilor, probabil a strâns peste 50 de milioane de lire sterline pentru UNICEF ​​și alte organizații caritabile și, de asemenea, donează în liniște aproximativ un milion pe an din propriul său buzunar”.