Fotbal international

David Beckham își vinde una dintre bijuteriile din garaj. Prețul astronomic cerut de starul englez. Foto

26.06.2020 | 20:30
David Beckham isi vinde una dintre bijuteriile din garaj Pretul astronomic cerut de starul englez Foto
ADVERTISEMENT

Fostul internațional englez David Beckham a luat decizia de a-și vinde una dintre bijuteriile din garaj pentru un preț astronomic.

Fostul star de la Manchester United s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a înființat echipa Inter Miami, și încearcă să-și schimbe stilul de viață.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, presa de scandal a scris că David și Victoria Beckham trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar fosta componentă a trupei Spice Girls s-a împrumutat la bancă.

Una dintre mașinile de lux din garajul lui David Beckham a fost scoasă la vânzare

Acum, cotidianul britanic The Sun anunță că David Beckham a decis să-și scoată la vânzare una dintre celei mai luxoase mașini pe care le are în garaj și pe care o deține de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un Aston Martin V8 Volante, pentru care fostul fotbalist cere suma de 490.000 de euro. Deși prețul este unul amețitor, cu siguranță colecționarii ar fi interesați să pună mâna pe o astfel de bijuterie.

David Beckham vânzare garaj

Modelul de lux deținut de starul englez a fost fabricat în doar 78 de exemplare, iar Beckham șil-a personalizat sub capotă cu sigla ”DB1001”. Mașina are puțin peste 61.000 de kilometri la bord și se prezintă într-o stare foarte bună.

ADVERTISEMENT

David Beckham vânzare garaj (3)

Automobilul este de culoare roșu vișin și are interior din piele crem și motor X-Pack. Construit cu o cutie de viteze manuală cu cinci viteze și 432 cai putere, acest V8 special poate atinge 100 de kilometri în doar 5,2 secunde și are o viteză maximă de 168 km/h.

David Beckham vânzare garaj (2)

Hotărârea lui David Beckahm este puțin surprinzătoare, deoarece este știut faptul că Aston Martin V8 Volante a fost mașina sa preferată. De altfel, în 2003, atunci când s-a transferat la Real Madrid, englezul și-a adus automobilul în Spania.

ADVERTISEMENT

David și Victoria Beckham reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri la nivel planetar. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 1999, dar relaţia au început-o în urmă cu 23 de ani. Cuplul are patru copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17), Cruz David (15) şi Harper Seven (8), dar în ultima vreme presa de scandal a scris despre un posbil divorț între cei doi.

ADVERTISEMENT