Fotbal international

David Beckham nu ține cont de pandemia de coronavirus. Cum a fost surprins

17.03.2020 | 14:02
David Beckham nu tine cont de pandemia de coronavirus Cum a fost surprins
ADVERTISEMENT

Întreaga planetă este afectată de pandemia de coronavirus, izbucnită din China la începutul acestui an, iar multe dintre persoanele publice au ales să transmită un mesaj în această perioadă, alegând să rămână în case. Nu a fost cazul și lui David Beckham, care și-a petrecut întreaga zi, alături de familie, la baza lui Inter Miami, clubul pe care îl patronează.

David Beckham, cu familia la baza lui Inter Miami

David Beckham a devenit, începând cu această primăvară, patron al unui club de fotbal. Fostul star de la Manchester United sau Real Madrid a înființat Inter Miami, care evoluează în Major League Soccer.

ADVERTISEMENT

Fotbalul mondial a fost, aproape în întregime, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, însă David Beckham, spre deosebire de mulți oameni din fotbal care se află în izolare în această perioadă, nu a putut sta departe de gazon.

Beckham, alături de soția Victoria și de trei dintre copii, Brooklyn, Romeo și Cruz, și-au petrecut ziua de luni la baza clubului Inter Miami, iar cei doi soți nu s-au ferit să își arate sentimentele.

ADVERTISEMENT
David și Victoria Beckham. FOTO: Profimedia
David și Victoria Beckham. FOTO: Profimedia

Debut de coșmar pentru echipa lui David Beckham

Echipa lui David Beckham, Inter Miami, a început cum nu se putea mai prost primul sezon din MLS din istoria clubului. 

Fără nume importante în lot, Inter Miami a înregistrat două înfrângeri în primele două etape ale stagiunii campionatului nord-american, 0-1 cu Los Angeles FC și 1-2 cu DC United.

ADVERTISEMENT

Sezonul din MLS a fost suspendat, cel puțin până pe 18 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cel mai bin cotat fotbalist din lotul lui Inter Miami este mijlocașul ofensiv argentinian de 26 de ani Rodolfo Pizzaro, evaluat la 10.000.000 de euro, aceeași sumă pentru care a fost adus, în februarie, de la Monterrey.

ADVERTISEMENT
Tags: