Sport

David Beckham pregăteşte mega-transferuri la Inter Miami! Lionel Messi şi alte trei legende ale Barcelonei pot ajunge în MLS

David Beckham vrea s-o ducă pe Inter Miami, echipă pe care a înfiinţat-o în 2018, la următorul nivel. Fostul internaţional englez vrea să aducă patru staruri în MLS.
26.03.2022 | 17:28
David Beckham pregateste megatransferuri la Inter Miami Lionel Messi si alte trei legende ale Barcelonei pot ajunge in MLS
Care sunt ţintele de lux ale David Beckham pentru Inter Miami
ADVERTISEMENT

David Beckham are planuri mari cu Inter Miami şi pregăteşte patru transferuri de vis pentru sezonul viitor din MLS, care va începe în primăvara lui 2023. Astfel, la echipa înfiinţată în 2018 ar putea ajunge Lionel Messi şi alte trei legende ale Barcelonei.

Planul lui David Beckham pentru Inter Miami. Lionel Messi, primul mare transfer pe care îl vrea

Jurnaliştii de la Marca au dezvăluit planul nebun al lui David Beckham pentru 2023. Fostul internaţional englez vrea să-i aducă pe Lionel Messi, Luis Suarez, Jordi Alba şi Sergio Busquets în MLS.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez a intrat în ultimele şase luni de contract cu Atletico Madrid şi poate pleca gratis la finalul sezonului. Atacantul de 35 de ani ar putea să ajungă din această vară la Inter Miami, însă David Beckham va avea un concurent serios. Ajax Amsterdam îşi doreşte, la rândul ei, să-l transfere pe fostul atacant al Barcelonei.

Lionel Messi mai are contract cu PSG până în vara lui 2023, însă primul sezon în Ligue 1 nu a fost prea fericit. În ultimele luni s-a zvonit că argentinianul ar fi dispus să se întoarcă la FC Barcelona, însă şi varianta Inter Miami a fost luată în calcul pentru finalul carierei.

ADVERTISEMENT

Sergio Busquets ar urma să-şi termine contractul cu Barcelona în vara lui 2023, când va avea 34 de ani, astfel că internaţionalul spaniol ar putea să ia în calcul o aventură în SUA. De cealaltă parte, Jordi Alba e legat de formaţia de pe “Camp Nou” până în 2024, astfel că ar fi piesa pentru care David Beckham ar avea cel mai mult de aşteptat.

“Am dori să-l vedem jucând la Inter Miami”

Inter Miami a fost înfiinţată, în ianuarie 2018, de David Beckham, Jorge Mas şi Jose Mas, ultimii doi prin compania MasTec. În ultimul sezon, formaţia s-a clasat pe locul 20 şi nu a prins play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Recent, după apariţia primelor zvonuri despre posibilitatea unui transfer al lui Lionel Messi, Jorge Mas a susţinut că există posibilitatea ca argentinianul să ajungă la Miami.

“Leo Messi este încă unul dintre cei mai buni jucători din lume. Abilităţile lui nu s-au diminuat. David se înţelege bine cu el, aşa că dacă pleacă de la PSG, am dori să-l vedem jucând la Inter Miami. Sunt un optimist, este o posibilitate”, spunea Jorge Mas.

ADVERTISEMENT

În 2020, în timpul unui interviu pentru “La Sexta”, Lionel Messi a dezvăluit că îşi doreşte ca la un moment dat să prindă un transfer în MLS. “Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite și să experimentez viața și liga de acolo”.

ADVERTISEMENT