Cele mai citite

Beckam, impresionat de debutul lui Ibrahimovic: “E doar începutul!”

Unul dintre cei mai valoroşi jucători din istoria lui Los Angeles Galaxy, David Beckham, e convins că Ibrahimovic va face lucruri incredibile şi pe viitor.
02.04.2018 | 12:59
Beckam, impresionat de debutul lui Ibrahimovic:
ADVERTISEMENT

Deşi are 36 de ani şi mulţi jucători la această bornă au pus deja ghetele în cui, suedezul Zlatan Ibrahimovic a decis să înceapă un nou capitol al fantasticei sale cariere, alegând să joace în campionatul nord-american, la Los Angeles Galaxy. O decizie oarecum neaşteptată, pentru că în plan financiar este o cădere abisală, venitul la noul său club fiind extrem de modest faţă de tot ce a câştigat la cluburile anterioare, 1,2 milioane dolari. O decizie ciudată, deoarece dacă voia să iasă din lumina reflectoarelor din Europa putea alege lejer China, unde ar fi dat pe final tunul carierei, cu un salariu de minim 15 milioane dolari.

Ibrahimovic însă şi-a obişnuit fanii cu multe decizii neprevăzute, el fiind recunoscut ca un om al surprizelor. Şi la nici trei zile după ce a pus piciorul pe pământ american a fost introdus pe final de meci în derbyul oraşului, într-un moment în care Los Angeles FC avea avantaj de 3-1. Ce s-a întâmplat se ştie, Ibra a dat două goluri şi echipa sa a întors un rezultat pe care nici un suporter nu mai credea că poate fi schimbat în succes.

Suedezul a declanşat spontan Zlatanmania

S-a declanşat spontan o Zlatanmanie, cererea pentru tricourile cu numele suedezului fiind cu mult peste ofertă, iar stocul existent epuizându-se în două-trei ore. Fanii prezenţi la meci i-au făcut  o propagandă fabuloasă şi este de aşteptat ca la primul mec de acasă stadionul să devină neîncăpător. În tribune s-a aflat şi fostul MVP al lui Galaxy, englezul David Beckham, care acum lucrează de zor la constituirea propriului său club în Miami.

ADVERTISEMENT

Beckham este superconvins că Ibrahimovic va face şi la Los Angeles dovada calităţilor sale incredibile şi va marca multe goluri senzaţionale, aşa cum a şi reuşit la debut. Fostul star al Angliei scria pe contul său de Instagram, referitor la debutul lui Ibra: “E doar începutul. Credeţi-mă că acesta este doar începutul!” }n ultimii ani Galaxy nu mai contat ]n lupta pentru titlu, dar acum speranţele renasc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri