Sporturi

David Beckham gesturi incredibile la nunta regală. Ce s-a întâmplat cu Elton John. Video

19.05.2018 | 14:07
David Beckham a ajuns la nunta regală

UPDATE: Nu a fost singurul moment şocant avându-l în prim plan pe David Beckham. Un video în care fostul star al Angliei se sărută pe gură cu Sir Elton John a făcut multă vâlvă pe conturile de socializare, iar cuvintele usturătoare la adresa lui David au curs din belşug.

UPDATE: Lăudat pentru aspectul vestimentar, David Beckham a dat-o însă rău în bară în timpul ceremoniei religioase, greşeală care a făcut ca pur şi simplu reţelele de socializare să ia foc la adresa fostului internaţional englez. Beckham a fost surprins de camere mestecând gumă în timpul ceremoniei şi compatrioţii săi nu i-au iertat o asemenea atitudine.


David Beckham şi Serena Williams s-au numărat printre invitaţii de la nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle. Fostul internaţional englez a impresionat prin ţinuta purtată, imaginile făcând deja înconjurul reţelelor de socializare.

Legendarul fotbalist al lui Manchester United a fost însoţit de soţia lui Victoria. David Beckham a fost lăudat pentru costumul pe care l-a purtat la cel mai aşteptat eveniment al anului în Marea Britanie. “În continuare este dintr-o altă lig㔓David Beckham a venit la nunta regală arătând ca un adevărat rege” sau “Aş da un rinichi ca să arăt ca David Beckham”, au fost doar câteva dintre mesajele postate pe reţelele de socializare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

David Beckham şi Serena Williams, pe o listă de onoare la nunta regală

Pe lângă David Beckham, la nunta regală a ajuns şi Serena Williams, care este însoţită de Alexis Ohanian, soţul jucătoarei de tenis din Statele Unite ale Americii. La eveniment, printre alţii, au mai fost invitaţi Tom Hardy, Elton John, James Blunt, Oprah, George Clooney sau Idris Elba.