Sport

David Beckham, vizită surpriză în cantonamentul PSG. Ce spune patronul lui Inter Miami de Leo Messi. Foto

David Beckham (47 de ani), fostul jucător al lui PSG, i-a vizitat pe parizieni în cantonament. Cum i-a surprins pe Messi, Ramos și Mbappe.
27.04.2023 | 19:13
David Beckham și-a încheiat cariera la PSG. Sursă foto: @Twitter @psg_inside
ADVERTISEMENT

David Beckham s-a aflat în Paris pentru câteva zile, iar fostul star englez a vrut să îi viziteze în cantonament pe cei de la Paris Saint-Germain.

David Beckham, imagini de senzație de la antrenamentele lui PSG

David Beckham s-a lăsat de fotbal de aproape zece ani, însă fostul mare jucător a rămas aproape de fenomen și acum deține un club în MLS, unde îl dorește cu insistență pe Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Beckham a evoluat pentru PSG pe final de carieră, timp de aproximativ cinci luni (ianuarie – mai 2013) și s-a întreținut cu fostul său coechipier de pe Parc des Princes, Marco Verratti, dar și cu Sergio Ramos, colegul său de la Real Madrid.

Englezul nu a plecat cu mâna goală de la baza de pregătire a campioanei Franței. Marquinhos i-a oferit un cadou cu numele său, semnat de către toți jucătorii.

ADVERTISEMENT
David Beckham a primit un tricou de la PSG cu numele său
David Beckham a primit un tricou de la PSG cu numele său

David Beckham, cuvinte frumoase pentru Messi: „Îl iubesc pe Leo din mai multe motive”

David Beckham e mare fan al argentinianului și nu se ferește de cuvinte: „Trebuie să îl aleg pe Messi. Îl iubesc pe Leo din mai multe motive. Îl iubesc pentru că este un tată grozav. Îl iubesc pentru că are o personalitate grozavă, este un caracter.

Dar ce cred eu că iubește toată lumea la el este felul de a juca fotbal. O face cu pasiune. Joacă pur și simplu liber.

ADVERTISEMENT

Și cred că, la Cupa Mondială, a fost un moment incredibil pentru el să câștige trofeul. Iubesc să privesc jucători precum e”, a spus fostul jucător al lui PSG, potrivit ESPN.

David Beckham s-a retras la 38 de ani de la PSG, pentru care a jucat 13 meciuri, fără să reușească niciun gol. Fostul mare internațional englez venise de la Los Angeles Galaxy.

ADVERTISEMENT

  • Cota NETBET pentru PSG: 2,18 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT