Fotbal international

David Beckham vrea să ia un fotbalist de la Real Madrid! Pe cine a pus ochii englezul

09.11.2020 | 12:34
David Beckham vrea sa ia un fotbalist de la Real Madrid Pe cine a pus ochii englezul
ADVERTISEMENT

David Beckham își dorește să transfere la Inter Miami un jucător de la Real Madrid. Sergio Ramos este fotbalistul pe care Beckham vrea să-l aducă la formația sa. Contractul spaniolului cu Realul se termină în vară. 

Fostul jucător al campioanei Spaniei i-a făcut o ofertă foarte avantajoasă lui Sergio Ramos. Înțelegerea dintre căpitanul spaniolilor și actuala sa echipă expiră în vara anului viitor, iar Beckham este de părere că acesta va veni la Miami.

ADVERTISEMENT

Peste nici două luni, fundașul va putea să semneze un nou contract cu orice echipă, iar fostul jucător al madrilenilor vrea să speculeze faptul că echipa spaniolă  și Ramos nu s-au înțeles încă să prelungească contractul.

Sergio Ramos ar putea ajunge la echipa lui Beckham

Echipa deținută de Beckham, Internacional Miami îi propune o înțelegere în alb fundașului, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Real Madrid din ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit unei reguli de la clubul spaniol, fotbaliștii care au mai mult de 30 de ani primesc o propunere de prelungire a contractului pentru numai o stagiune, iar Ramos ar vrea să semneze pe mai mult timp (măcar doi ani). În acest punct, discuțiile dintre președintele Realului și fotbalistul spaniol s-au blocat, iar David vrea să profite. Ramos și Beckham sunt buni prieteni, ei au fost coechipieri la clubul spaniol între 2005 și 2007.

Inter Miami este la prima stagiune în MLS, însă David are planuri mărețe cu echipa sa. Încă din primul an i-a luat pe Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi de la campioana Italiei, iar în 2021 vrea să mai ia măcar două vedete din Europa.

ADVERTISEMENT

14 milioane de euro valorează Ramos

Sergio Ramos a ajuns la 34 de ani și este dorit de mai multe echipe de pe continentul european. Fotbalistul campioanei Spaniei rămâne unul dintre cei mai valoroși apărători din lume și reușește să înscrie și goluri. Sergio este primul apărător din istoria clubului spaniol care a reușit să marcheze 100 de goluri!

Fotbalistul Realului a zis în mai multe rânduri că orașul său favorit din afara Spaniei este Miami. Jucătorul spaniol a fost în mai multe vacanțe în sudul Floridei împreună cu prietenii săi, David Beckham, Alejandro Sanz și Marc Anthony. Soția căpitanului lui Real, Pillar Rubio a achiziționat o proprietate lângă Miami acum 2 ani, iar cei doi au luat în calcul varianta ca cei 4 copii ai lor să studieze în Statele Unite. În Florida sunt taxe avantajoase pentru rezidenții care își duc copii să învețe.

ADVERTISEMENT

Ramos este cotat la 14 milioane de euro pe site-urile de specialitate. De-a lungul timpului a evoluat pentru Sevilla și Real Madrid. În 2005 a semnat cu ”galacticii”. Sergio Ramos are 7 meciuri și două goluri în acest sezon al campionatului Spaniei pentru madrileni. În Liga Campionilor a bifat două partide și o reușită. Spaniolul a fost votat cel mai bun apărător din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT
Tags: