Sport

David Beckham vrea să se implice în Formula 1! Ce decizie a luat starul englez

David Beckham e gata de o nouă provocare și se va implica în organizarea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami.
05.10.2021 | 23:38
David Beckham vrea sa se implice in Formula 1 Ce decizie a luat starul englez
ADVERTISEMENT

David Beckham este patronul echipei de fotbal Inter Miami și a fost aproape să îl aducă pe Lionel Messi în Statele Unite ale Americii.

Fostul mare jucător al lui Manchester United și Real Madrid iubește mașinile și se pare că este pasionat și de Formula 1, unde își dorește să se implice începând de sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

David Beckham va contribui la organizarea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami

În 2022, în calendarul Formula 1 își face loc o nouă cursă. Miami va găzdui pentru prima oară un Grand Prix de Formula 1. Circuitul este localizat la doar 30 de kilometri de celebra Miami Beach și construit în jurul stadionul Hard Rock.

Cursa de la Miami Gardens va avea loc în apropierea locului în care dispută și Open-ul de tenis de la Miami și lângă stadionul echipei de fotbal americam Miami Dolphins.

ADVERTISEMENT

De altfel, patronul celor de la Dolphins, Tom Garfinkel, este și promoterul acestui Mare Premiu de Formula 1. SUA mai găzduiește o cursă de Formula 1 la Austin, în Texas și care va avea loc peste mai puțin de trei săptămâni: 24 octombrie.

Tom Garfinkel a avut o întâlnire cu David Beckham: „Este hotârât să vină la eveniment”

Tom Garfinkel a recunoscut că s-a întâlnit deja cu David Beckham și a avut o primă discuție despre implicarea sa în organizarea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami.

ADVERTISEMENT

„Este o poveste amuzantă. Eu și David avem un prieten comun care m-a sunat și mi-a spus că David vrea să mă cunoască și să se implice în cursa de Formula 1. Am luat cina săptămâna trecută. David este hotărât să vină la eveniment”.

Se pare că evenimentul a atras atenția foarte multor oameni care doresc să susțină financiar și care doresc să se implice în organizarea acestui eveniment inedit pentru orașul Miami.

ADVERTISEMENT

„Este încântat să vină la Miami pentru cursa de Formula 1. Am primit o mulțime de telefoane din partea a diferite celebrități, prieteni, oameni cu bani care și-au exprimat dorința să vină. Mă aștept la un număr mare de celebrități în public pentru acest eveniment”.

Pentru Statele Unite ale Americii, Miami va fi al unsprezecelea oraș care va găzdui un Mare Premiu de Formula 1 după Riverside, Sebring, Watkins Glen, Long Beach, Las Vegas, Detroit, Dallas, Phoenix, Indianapolis şi Austin.

ADVERTISEMENT