David de Gea rămâne la Manchester United! A semnat prelungirea contractului şi va câştiga un salariu record

Razvan Nicolae   
în Premier League
22/07/2018, 22:48
David de Gea rămâne la Manchester United! A semnat prelungirea contractului şi va câştiga un salariu record GALERIE FOTO
David de Gea rămâne la Manchester United

David de Gea rămâne la Manchester United. Internaţionalul spaniol a semnat prelungirea contractului, scadent în vara anului 2019, cu formaţia antrenată de Jose Mourinho. Cu toate că a fost intens curtat de Real Madrid, portarul de 27 de ani a ales să continue pe “Old Trafford”.

Duminică, oficialii clubului au anunţat că David de Gea şi-a pus semnătura pe un contract valabil până în 2023, după ce negocierile s-au întins pe durata mai multor luni. Fotbalistul spaniol va câştiga 21 de milioane de euro pe sezon, salariu record pentru postul de portar, întrecându-l pe Manuel Neuer, care încasează 15 milioane de euro pe an la Bayern Munchen.

David de Gea rămâne la Manchester United

David de Gea rămâne la Manchester United, echipă pentru care joacă din sezonul 2011-12. Portarul de 27 de ani a bifat 315 meciuri pentru “diavoli”, fiind unul dintre liderii vestiarului. Spaniolul se află în vacanţă, după ce a participat alături de echipa naţională la Campionatul Mondial din Rusia.

David de Gea rămâne la Manchester United
David de Gea rămâne la Manchester United
Închide ×